Asgari Ücret Zammı Son Gelişmeler! Asgari Ücrete Ne Zaman Zam Yapılacak?

Asgari Ücret Zammı Son Gelişmeler! Asgari Ücrete Ne Zaman Zam Yapılacak?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşına zam yapılacağını geçtiğimiz günlerde duyurdu. En düşük emekli maaşına 2.000 TL zam gelmesi ve 7.500 TL seviyesine yükselmesi ile birlikte, asgari ücretli çalışanlar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşına zam yapılacağını geçtiğimiz günlerde duyurdu. En düşük emekli maaşına 2.000 TL zam gelmesi ve 7.500 TL seviyesine yükselmesi ile birlikte, asgari ücretli çalışanlar da araştırma yapmaya başladılar. Bu kapsamda, asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağı merak edilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı.

Asgari Ücret Zammı Ne Zaman?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücrete temmuz ayında ara zam yapılacağını belirtti.

Zamlı Emekli Maaşı Ödeme Tarihi

En düşük emekli maaşının belli olmasının ardından, zamlı maaşlara dair araştırma yapılıyor. Bu çerçevede, zamlı emekli maaşlarının ne zaman hesaplara aktarılacağı merak ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, zamlı emekli maşlarının nisan ayında emeklilere verileceğini söyledi. 2.000 TL olan zamlı bayram ikramiyeleri de nisan ayında hesaplara yatacak.