Asgari Ücrete Zam Yapılacak Mı? Asgari Ücret Zammı 2023!

Asgari Ücrete Zam Yapılacak Mı? Asgari Ücret Zammı 2023!
En düşük emekli maaşına geçtiğimiz günlerde zam yapıldı. Gerçekleşen artış ile birlikte, 5.500 TL olan en düşük emekli maaşı 7.500 TL seviyesine yükseldi. Emekli maaşındaki artışın belli olmasının ardından, asgari...

En düşük emekli maaşına geçtiğimiz günlerde zam yapıldı. Gerçekleşen artış ile birlikte, 5.500 TL olan en düşük emekli maaşı 7.500 TL seviyesine yükseldi. Emekli maaşındaki artışın belli olmasının ardından, asgari ücretli çalışanlar da araştırma yapmaya başladılar. Bu kapsamda, asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Asgari Ücrete Ara Zam Var Mı?

Milyonlarca asgari ücretli çalışan asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki günlerde açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücrete ara zam için temmuz ayını işaret etti.

Bayram İkramiyesi Zammı 2023

En düşük emekli maaşı 2.000 TL artış ile birlikte 7.500 TL seviyesine yükselirken, bayram ikramiyesi zammı da merak ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, bayram ikramiyelerinde yüzde 82 oranında artış yapıldığını duyurdu. Gerçekleşen zam ile birlikte, geçen yıl 1.100 TL olan bayram ikramiyesi 2.000 TL seviyesine yükseldi. Zamlı bayram ikramiyeleri, nisan ayında emeklilerin hesaplarına aktarılacak.