Ayakkabıda İndirim Dönemi! İndirimli Ayakkabı Satışı İçin Tarih Verildi

Ayakkabıda İndirim Dönemi! İndirimli Ayakkabı Satışı İçin Tarih Verildi
2023 yılında görülen dev zamlar sonrası çok sayıda sektörde fiyat sabitleme ve indirim uygulamasına gidildi. Ayakkabı fiyatlarında da bu kapsamda yüzde 10 indirim yapılacak. İndirimli satışların ne zaman başlayacağı ise büyük...

2023 yılında görülen dev zamlar sonrası çok sayıda sektörde fiyat sabitleme ve indirim uygulamasına gidildi. Ayakkabı fiyatlarında da bu kapsamda yüzde 10 indirim yapılacak. İndirimli satışların ne zaman başlayacağı ise büyük bir merakla bekleniyor.

Ayakkabı sektörü indirimli satışlara hazırlanıyor. Kamudanhaber'de yer alan bilgilere göre 2023'te önce marketler sonrasında da diğer sektörler fiyat kampanyalarını açıkladı. Ayakkabı sektörü yüzde 10 indirim kararı aldığını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Ayakkabıda yüzde 10 fiyat indiriminin bu ay itibariyle fiyatlara yansıyacağı öngörülüyor.

Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Berke İçten, konuya ilişkin "Hem ihracatta fiyat rekabetimizi korumak hem de iç piyasada özellikle enflasyonla mücadele konusunda önemli bir girişimde bulunmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Ayakkabı İndirimi Derneklerin Koordinasyonunda Olacak

İki üretici dernekten, ayakkabıda indirim çağrısı geldi. İndirim kampanyası, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği ve Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği koordinasyonu ile yapılacak.

İçten, ''Emtia fiyatları geri gelmeye başladı navlun fiyatları da geri geliyor. Enerji fiyatları da bakanlığın açıkladığı özellikle indirimlerle birlikte bizler yan sanayi hem de ana sanayi üreticileri olarak yüzde 10'luk farkın iç dinamikleri içerisinde kalarak çözülebileceğini düşünüyoruz'' şeklinde konuştu.

İndirimler bu ay itibariyle ayakkabı fiyatına yansıtılacak.