Ayçiçek yağında Ramazan çılgınlığı! Herkes alsın diye fiyatlar dibe çakıldı!

Ayçiçek yağında Ramazan çılgınlığı! Herkes alsın diye fiyatlar dibe çakıldı!
Ramazan ayına girilmesiyle beraber marketler de ürünlerinde indirim yapmaya başladı Bu kapsamda, CarrefourSA ve A101 de ayçiçek yağına dev indirim yaptı. Peki, ayçiçek yağı kaç TL? A101 ve CarrefourSA’da ayçiçek yağı ne kadar? İşte detaylar...

Mart ayıyla beraber başlayan Ramazan indirimleri, market raflarında yerini aldı. CarrefourSA ve A101 müşterilerini sevindirecek birbirinden cazip indirimlerle dolu bir Ramazan kampanyası başladı.

Bu kampanya çerçevesinde özellikle 5 litrelik ayçiçek yağında dev indirim imkânları sağlanacak. Aynı zamanda; peynir, zeytin, domates, salça gibi birçok çeşit üründe de indirimler müşterilere sunulacak. Böylece, Ramazan süresince alışveriş yaparken müşteriler hem bütçelerini koruyacaklar hem de ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılayabilecek.

62d41fa6d265a20eec52d6e6.webp

AYÇİÇEK YAĞI FİYATI DİBE VURDU

CarrefourSA'nın Ramazan indirim kampanyasına yönelik detaylar mağazalarda ve online platformlarda yer alacak. Müşteriler, kampanya doğrultusundaki indirimlerden faydalanmak amacıyla CarrefourSA mağazalarını ve online alışveriş platformunu ziyaret edebilecek.

sunflower-oil-and-sunflower.jpg

CARREFOURSA İNDİRİM ÜRÜNLERİ

5 lt Teneke Yudum Ayçiçek Yağı 229.90 lira

5 lt Pet Biryağ Ayçiçek Yağı 199.90 lira

2 lt Pet Yudum Ayçiçek Yağı 89.90 lira

aycicek-yaginin-tarihi.jpg

A101 AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

A101'in indirim listesindeki ayçiçek yağları, tüketicilere uygun fiyatlarla sunuluyor. 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatları, 61 liraya kadar düşerek müşterileri sevindirdi. Bu indirim fırsatını kaçırmak istemeyen müşteriler, A101 online sitesine ya da mağazalarına akın ederek stoklardan yararlanıyorlar.

A101'in indirim listesindeki bazı ürünler ve indirimli fiyatları şöyle:

Dore Ayçiçek Yağı 3 litre: 99,90 lira

Torku Ayçiçek Yağı 4,5 litre: 61,25 lira

Biryağ Ayçiçek Yağı 4,5 litre: 71,25 lira

Abalı Ayçiçek Yağı 4 litre: 139 lira

Komili Ayçiçek Yağı pet 4 litre: Önceki fiyat 139,90 lira, şimdiki fiyat 119,90 lira

Vera Ayçiçek Yağı 2 litre: 87,50 lira

Bu indirimli fiyatlarla müşteriler, bütçelerini korurken temel ihtiyaçlarını karşılamanın keyfini yaşıyor. Fakat stokların sınırlı olması nedeniyle, indirimden yararlanmak isteyen müşterilerin acele etmesi gerekiyor.