Aylık 750 TL Burs Desteği Verilecek! Liseli Öğrencilere Ödeme Yapılacak

Aylık 750 TL Burs Desteği Verilecek! Liseli Öğrencilere Ödeme Yapılacak
Lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere verilecek desteklerle ilgili belediyeler ve Milli Eğitim Müdürlükleri kamuoyuna bilgi vermeyi sürdürüyor.

Üniversite öğrencileri KYK burs ve kredi başvurularına dair gelişmeleri yakından takip ederken, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri de Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün yanı sıra belediyelerin güncel projelerini araştırıyorlar. Bu kapsamda, 2023-2024 eğitim öğretim döneminin üçüncü haftasına girilmesi ile birlikte, eğitim desteği projelerinin ayrıntılarına dair detaylar merak ediliyor. Belediyeler, İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve vakıflar da resmi internet sitelerinden ya da sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuna bilgi veriyorlar.

Öğrencilere Eğitim Yardımı

Aylık 750 TL burs desteğinin Bursa'da meslek lisesinin tercih eden öğrencilere sağlanacağı geçtiğimiz süreçlerde duyurulmuştu. Başvuru süreci söz konusu burs için 29 Eylül tarihinde başlayacak. Kazanç getiren herhangi bir işte çalışmayan ve sosyoekonomik açıdan ihtiyaç sahibi olan kişilere sağlanacak olan bursa dair geçtiğimiz günlerde Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ‘'Bursa'da meslek lisesini tercih eden öğrencilere aylık 750 TL burs desteği... Meslek Lisesi öğrencileri için Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından BURSKOOP aracılığıyla verilecek eğitim bursu için başvuru süreci, 29 Eylül'de başlıyor’’ denildi.