Az önce başladı ve SMS ile 3 dakikada 30.000 TL alabilirsiniz!

Az önce başladı ve SMS ile 3 dakikada 30.000 TL alabilirsiniz!
Yapılan açıklamaya göre kredi çekmek için kısa mesajla bu talebi iletmek yetecek. Talep alındıktan sonra kişilerin kredi notuna bakılacak ve kredi notu yüksek olan kimselerin hesabına istekleri miktar hızlıca yatırılacak. Kredi...

Yapılan açıklamaya göre kredi çekmek için kısa mesajla bu talebi iletmek yetecek. Talep alındıktan sonra kişilerin kredi notuna bakılacak ve kredi notu yüksek olan kimselerin hesabına istekleri miktar hızlıca yatırılacak. Kredi limitinin ise 30.000 TL’ye kadar çıkabileceği de açıklamada yer alan ayrıntılardan biri oldu. Ayrıca bu kampanya dahilinde faiz oranlarının düşük tutulacağı ve krediyi kullanan kişilere 36 aya kadar vade imkânı tanınacağı da belirtildi.

Düşük Faiz Geniş Vade İmkânı

Eğer kısa süre içinde nakde ihtiyacını varsa kamu bankalarının ve Aktif Bank’ın sunduğu bu kampanya sizi oldukça mutlu edecektir. Kampanyaya katılım koşulları basit tutulmuştur. Türk vatandaşı olmanız, gelirinizin düzenli olduğunu kanıtlayabilmeniz, herhangi bir kara listede olmamanız ve kredi notunuzun yüksek olması bu krediden yararlanmak için yeterlidir.

Eğer kredi çekmek istediğiniz bankanın müşterisiyseniz ve bankanın kredi kartını kullanıyorsanız işiniz oldukça kolaylaşacaktır. Fakat bankanın müşterisi değilseniz bu noktada banka sizden gelir belgesi isteyebilir. Fakat bunun haricinde ekstra bir belge istenmeyeceğinden emin olabilirsiniz. En geç iki gün içinde onay ya da ret cevabı kısa mesajla size iletilecektir.

İhtiyaç Sahiplerine Müjde

Bankaların yaptığı ihtiyaç kredisi kampanyaları özellikle borçları olan kimselerin rahat bir nefes almasını sağlamaktadır. Bu tarz krediler hızla çekilebildiğinden günü gelmiş ve bir nedenden dolayı ödenmemiş olan borçların kapatılmasında oldukça yararlı olmaktadır. Yine borçlarını birleştirmek isteyen kimseler için bu tarz krediler ilaç gibi gelmektedir.

Vadeleri uzun ve faizleri düşük olduğundan bu kredilerle diğer borçlarınızı kapatabilir ve aylık daha cüzi ödemelerle borçlarınızdan kurtulabilirsiniz. Kredi için tek yapmanız gereken bankaların internet sitelerinde ki verdikleri numaralara T.C. kimliğinizi yazıp atmaktır. Son olarak ret cevabı almak istemiyorsanız limitlerin üzerinde kredi talep etmemenizi öneririz.