Baş döndürdü! 2023 yılının ilk altın tahmini! Her şey ters düz olacak!

Baş döndürdü! 2023 yılının ilk altın tahmini! Her şey ters düz olacak!
Kişilere sunulan tahminler olmayanları da aldıracak cinsten tahminler olarak ön plana çıkıyor. Altınının gramının 2023 yılında gram olarak 2500 TL fiyat bandına yükselmesi bekleniyor. Altına yatırım her zaman kazandırır...

Kişilere sunulan tahminler olmayanları da aldıracak cinsten tahminler olarak ön plana çıkıyor. Altınının gramının 2023 yılında gram olarak 2500 TL fiyat bandına yükselmesi bekleniyor. Altına yatırım her zaman kazandırır sözünün bu dönemde çok daha doğru olduğu ortaya çıkacak.

https://edirnejethaber.com/altin-fiyatlari-icin-sasirtici-ikaz-yapildi-yerle-bir-olacak-tahti-taci-sallanacak/

Gram Altın 2500 TL Olacak!

Gram altının 2500 TL fiyat bandına yükselmesiyle beraber çeyrek ve tam altında rekor kırılması bekleniyor. Döviz kurunda yaşanan sert yükselişler altın fiyatlarının yukarı yönde tırmanmasında doğrudan etkili olan en önemli faktörler arasında bulunuyor.

Altın fiyatlarının yükselişe geçmesinde etkili olan bir diğer önemli faktör faiz oranları olarak biliniyor. Enflasyon verilerinin yüksek tutarlarda olması ve sürekli olarak enflasyonunu artış göstermesi altın fiyatlarını artıran en önemli anahtar faktörler olarak ön planda yer alıyor.

ABD Ekonomi Çöküyor!

Altın fiyatlarının yükselişe geçmesiyle beraber kişiler altın alımına yönelerek altın almaya koşuyorlar. 2023 yılının tahminleri geldikten sonra kişiler altınlarını bozdurmak yerine 1 sene daha değerlendirmeyi düşünüyorlar. Altın fiyatlarının 2023 yılıyla beraber ciddi bir yükseliş potansiyeline girmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Böylelikle altına yatırım yapan kişiler kazanarak güzel kazançlar elde etmenin avantajlarını yaşamış olacaklar. Altın fiyatlarının artış göstermesinde etkili olan bir diğer önemli husus ABD FED enflasyon verilerinin yüksek düzeylerde olması olarak açıklanabilir.

ABD Merkez Bankasında yaşanan sıkıntılı ekonomik süreç devam ediyor. ABD Merkez Bankasının sıkıntılı bir sürece girmesiyle beraber dünya ekonomisinde ciddi bir gerilim hat safhaya gelmiş durumdadır. Yaşanan bu olumsuz gelişmeler başta dolar kuru olmak üzere euro ve altın kurunu da etkilemeyi başarmıştır. Böylelikle altın fiyatları sert bir yükselişe geçerek enflasyona bağlı olarak artış yaşamaya devam ediyor. Gram altının 2023 yılının 6. Ayında sert bir yükselişle 2500 TL bandına yaklaşması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor.

https://edirnejethaber.com/altin-ve-dolar-fiyatlari-o-tarihte-patlayacak-selcuk-gecer-tarumar-etti/