Bayram İkramiyesi 2023! Emekli Ramazan Bayramı İkramiyesi Ne Kadar?

Bayram İkramiyesi 2023! Emekli Ramazan Bayramı İkramiyesi Ne Kadar?
Asgari ücret, emekli ve memur zammı geçtiğimiz süreçte netlik kazandı. Milyonlarca emeklinin ve çalışanın maaş zammının netlik kazanmasının ardından, bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda,...

Asgari ücret, emekli ve memur zammı geçtiğimiz süreçte netlik kazandı. Milyonlarca emeklinin ve çalışanın maaş zammının netlik kazanmasının ardından, bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, bayram ikramiyesinin ne kadar olduğu, bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı ve bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği araştırılıyor.

Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Bayram ikramiyesi kapsamında, geçtiğimiz yıl her iki bayram öncesinde de 1.100 TL verildi. Böylece, toplamda 2.200 TL hesaplara aktarıldı.

Emekli Bayram İkramiyesi 2023

Emeklilere verilen ikramiyelerde artış olup olmayacağı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Eğer, emekli maaşlarında odluğu gibi bayram ikramiyesinde de yüzde 30 oranında artış sağlanırsa, 1.430 TL seviyesine yükselmiş olacak.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Bayram ikramiyeleri, Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan yaklaşık bir hafta önce hesaplara yatıyor. Bu çerçevede, bu yıl da benzer bir takvimin işleyeceği düşünülüyor.