Belediyede En Düşük Maaş 10.250 TL Olacak! Resmi Açıklama Yapıldı

Belediyede En Düşük Maaş 10.250 TL Olacak! Resmi Açıklama Yapıldı
Yeni yıla yaklaşılmasıyla birlikte, çalışanların gözü kulağı zam haberlerine çevrildi. Bu kapsamda, çeşitli kurumlardan çalışanların maaşlarına yapılacak zam ile ilgili duyurular geliyor. Bu kapsamda, Adana Büyükşehir...

Yeni yıla yaklaşılmasıyla birlikte, çalışanların gözü kulağı zam haberlerine çevrildi. Bu kapsamda, çeşitli kurumlardan çalışanların maaşlarına yapılacak zam ile ilgili duyurular geliyor. Bu kapsamda, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediyede en düşük net maaşın 10.250 TL olacağını açıkladı.

En Düşük Net Maaş 10.250 TL!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye personellerin maaşlarına ilişkin açıklama yaptı. Başkan Karalar, belediyede en düşük net maaşın 10.250 TL olacağını belirtti.

2.250 TL Yakacak Desteği Verilecek

Belediye Başkanı Karalar, en düşük maaşın yanı sıra, yakacak yardımına da değindi. Karalar'ın açıklamasına göre, zorlu kış şartlarında çalışanlara 2.250 TL yakacak yardımı verilecek. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Zeydan Karalar, ''Belediyemizde en düşük net maaş 10.250 TL olacak. Kışın zorlu şartları için 2250 TL yakacak desteği vereceğiz. Adana'mız için özveriyle çalışan tüm emekçi kardeşlerimizin yeni yılını kutluyor, hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Güzellikler önce Adana'da.'' ifadelerine yer verdi.