Belediyeden Resmi Açıklama Geldi! Kırtasiye ve Kıyafet Desteği Verilecek

Belediyeden Resmi Açıklama Geldi! Kırtasiye ve Kıyafet Desteği Verilecek
Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına az bir zaman kala, Türkiye genelindeki çeşitli belediyeler eğitim destekleri ile ilgili duyurular yayınlıyorlar.

2023-2024 eğitim öğretim dönemi önümüzdeki hafta pazartesi günü çalacak olan ilk ders zilinin ardından başlayacak. Milyonlarca öğrencinin ders başı yapmasına sayılı günler kala, belediyelerin eğitim desteklerine dair gelişmelerde yakından takip ediliyor. Bu çerçevede, eylül ayının ilk günlerinde ülke genelindeki çeşitli belediyeler eğitim yardımlarına ve kırtasiye desteklerine dair açıklamalarda bulunuyorlar.

Kırtasiye Yardımı 2023-2024

4 Eylül itibariyle uyum haftası çerçevesinde bazı kademelerde öğrenciler ders başı yapmaya başladılar. Milyonlarca öğrenci ise gelecek hafta pazartesi günü itibariyle yeni eğitim öğretim dönemine başlayacaklar. 2023-2024 eğitim öğretim dönemi öncesinde eğitim yardımlarına dair farklı illerde bulunan belediyelerden duyurular geliyor. Bu kapsamda, Şehzadeler Belediyesi de 2500 kırtasiye yardımı ve kıyafet desteği sunacağını belirtti. Söz konusu desteğe dair açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Her gün bir okulumuzda belediyemizin faaliyetleri söz konusudur, okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve çevre düzenlemesi için. Eğitim öğretimin kalitesini artırmak için verdiğimiz ulaşım destekleri, Gençlik Merkezimizde verdiğimiz hazırlık kurslarımız, aktivitelerimizle hep eğitim ve öğretime destek olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Biz biliyoruz ki en büyük yatırım çocuklarımıza yapılan yatırımdır. Bu anlayışla hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.