Benzin, motorin ve LPG’de bayram müjdesi! Akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluşacak! Resmen başladı!

Benzin, motorin ve LPG’de bayram müjdesi! Akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluşacak! Resmen başladı!
Akaryakıt fiyatlarındaki engellenemez yükseliş cep yakmaya devam ederken, araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına gelmişti. Bu nedenle İş Bankası da akaryakıt kampanyalarına hız vererek müşterilerinin yüzünü güldürmeye başladı. Peki, İş Bankası’nın yeni akaryakıt kampanyası ne? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Akaryakıt fiyatları her geçen gün yükseldiği için araç sahipleri de akaryakıt almakta zorlanıyor. Gelen indirimlerin yerine yeniden zamlar alırken, akaryakıta erişim gün geçtikçe zorlaşıyor. Çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında bulan vatandaşlar, müşterisi oldukları bankaların akaryakıt kampanyalarını takip ediyor. Bu kapsamda, İş Bankası da yeni bir akaryakıt kampanyası düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldürdü.

Maximum Kart sahiplerine özel yeni bir akaryakıt kampanyası düzenleyen İş Bankası, Maximum Kart ile Maximum anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından 9 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 1.500 TL ve üzeri ilk akaryakıt ya da otogaz alışverişine 75 TL toplamda 150 TL MaxiPuan hediye edeceğini açıkladı.

adsd.jpeg

KAMPANYA DETAYLARI

MaxiPuan’lar 09 Nisan 2024 tarihinde en son kullanılan karta yükleneceği ve MaxiPuan’ların son kullanma tarihinin 31 Mayıs 2024 olduğu açıklandı.

İş Bankası POS'larından yapılan işlemler kampanya kapsamında sayılacak. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilecek ve en fazla 150 TL MaxiPuan kazanabilecek.

Kampanya kriterlerinin yerine getirilmesi ve kampanya kapsamında en son kullanılan kartın Maximum Kart olması durumunda ödül MaxiPuan olarak yüklenecek.

Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek.

Maximiles kredi kartları ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil olarak uçak bileti alımında ve otel rezervasyonlarında kullanılabilecek olmakla birlikte açık avans bulunması durumunda kazanılan MaxiPuanlar ile avans kapatılması mümkün olamayacak.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ