Binance Resmen Duyurdu! İki Kripto Para Askıya Alındı

Binance Resmen Duyurdu! İki Kripto Para Askıya Alındı
Kripto para piyasasında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanmaya devam ediyor. Kripto para borsaları yapılacak düzenlemeler hakkında kullanıcılarına bilgi verirken, popüler kripto para borsası Binance, iki farklı kripto paranın...

Kripto para piyasasında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanmaya devam ediyor. Kripto para borsaları yapılacak düzenlemeler hakkında kullanıcılarına bilgi verirken, popüler kripto para borsası Binance, iki farklı kripto paranın geçici süreliğine askıya alınacağını duyurdu.

Askıya Alınan Kripto Paralar

Binance tarafından yapılan açıklamada, iki farklı kripto paranın askıya alınacağı belirtildi. Söz konusu kripto paraların, USDC ve USDT olduğu açıklandı. Binance tarafından konuya ilişkin yapılan duyuruda “Değerli Binance’liler, USDC (SOL) ve USDT (SOL) mevduatları bir sonraki duyuruya kadar geçici olarak askıya alınmıştır. Desteğin için teşekkürler! Ayrıca Binance tamamen kendi takdirine bağlı olarak bu duyuruyu herhangi bir zamanda ve herhangi bir nedenle önceden haber vermeksizin değiştirme veya değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutar.” ifadelerine yer verildi.

Kripto Paralarda Hareketlilik Devam Ediyor

Küresel gündemin yanı sıra piyasanın kendi içindeki gelişmelerden de çok yakından etkilenen kripto paralarda, hareketlilik devam ediyor. Gelen yeni haberler ve mevcut durum piyasanın yönünü belirlerken, önümüzdeki süreçte de yatırımcılar tarafından güncel gelişmeler yakından takip edilecek.