Bir Belediye Daha Açıkladı! İşçilere Yüzde 65 Zam Yapıldı

Bir Belediye Daha Açıkladı! İşçilere Yüzde 65 Zam Yapıldı
Asgari ücret, memur ve emekli maaş zamlarının geçtiğimiz günlerde netlik kazanmasının ardından, yeni yılda belediyelerin personellerine ne kadar zam yapacağı araştırılmaya başlandı. Bu kapsamda, belediyeler ile sendikalar arasında...

Asgari ücret, memur ve emekli maaş zamlarının geçtiğimiz günlerde netlik kazanmasının ardından, yeni yılda belediyelerin personellerine ne kadar zam yapacağı araştırılmaya başlandı. Bu kapsamda, belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalanması durumunda kamuoyuna bilgi veriliyor.

Yüzde 65 Zam!

Develi Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı arasında imzalanan toplu iş sözleşmesine göre, işçi maaşlarına yüzde 65 zam yapılacak. Mustafa Aksu Kültür Merkezinde gerçekleşen törende konuşan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “İmzaladığımız toplu iş sözleşmesi ile üyelerimizin ücretlerine yüzde 65 oranın da zam yapılacaktır. İşçi arkadaşlarımızın ilçemize hizmet için gece gündüz demeden hizmet için çalıştıklarını bilerek bunun gereğini yerine getirmeye çalıştık. Mesai arkadaşlarımıza belediyemizin imkanları doğrultusunda en iyi zammı vermek için elimizden geleni yaptık. İnşallah belediyemize ve tüm çalışanlarımıza hayırlı olur” dedi.

Maaş Zamlarına İlişkin Açıklamalar Geliyor

Yeni yıl ile birlikte, çeşitli kurumlardan maaş zammı açıklamaları gelmeye devam ediyor. Önümüzdeki süreçte, farklı belediyelerden işçilerin maaşlarına yapılacak artış ile ilgili duyurular gelebilir.