Bir İlde Daha Ekmeğe Zam Geldi! 200 Gram Ekmek 5 TL Oldu

Bir İlde Daha Ekmeğe Zam Geldi! 200 Gram Ekmek 5 TL Oldu
Yılbaşı öncesi ve yeni ile birlikte, artan maliyetler gerekçe gösterilerek pek çok ilde ekmek fiyatlarında artışa gidildi. Bu kapsamda, Elazığ'da da ekmeğe zam geldi.Elazığ'da Ekmeğe ZamElazığ'da ekmek fiyatlarında yüzde...

Yılbaşı öncesi ve yeni ile birlikte, artan maliyetler gerekçe gösterilerek pek çok ilde ekmek fiyatlarında artışa gidildi. Bu kapsamda, Elazığ'da da ekmeğe zam geldi.

Elazığ'da Ekmeğe Zam

Elazığ'da ekmek fiyatlarında yüzde 25 artışa gidildi. Söz konusu zam ile birlikte, 4 TL'den satılan 200 gram ekmek 5 TL seviyesine yükseldi.

Farklı İllerde Ekmeğe Zam Gelmişti

2022 yılının son günlerinde ve yeni yılın ilk günlerinde, farklı şehirlerde ekmeğe zam yapılmıştı. Elazığ'ın yanı sıra, geçtiğimiz günlerde Ankara, İstanbul, Bolu Aydın, Eskişehir ve Van gibi illerde de ekmek fiyatlarında artış yaşanmıştı.

Maliyet Artışları Gerekçe Gösterildi

Farklı illerde ekmek fiyatlarında yapılan zam için un fiyatlarındaki artış, SSK ve elektrik giderleri, personel maliyeti artışları gerekçe gösteriliyor. Önümüzdeki süreçte, ekmeğe zam yapılacağı ile ilgili farklı illerden duyurular gelebilir.