Bu Kez İndirim Haberi Geldi! Yüzde 50 İndirimli Olacak

Bu Kez İndirim Haberi Geldi! Yüzde 50 İndirimli Olacak
Yeni bir indirim haberi geldi. Alınan karar kapsamında tren bileti alacak olan öğretmenlere biletlerin yüzde 50 indirimli olarak sunulacağı duyuruldu. Yapılan duyuru kapsamında öğretmenlere 30 Kasım tarihine kadar geçerli olmak...

Yeni bir indirim haberi geldi. Alınan karar kapsamında tren bileti alacak olan öğretmenlere biletlerin yüzde 50 indirimli olarak sunulacağı duyuruldu. Yapılan duyuru kapsamında öğretmenlere 30 Kasım tarihine kadar geçerli olmak kaydıyla tren biletlerinin yüzde 50 indirimli sunulacağı belirlendi. Bu kapsamda yarından itibaren başlayan indirim 30 Kasım tarihine kadar sürecek. Bilet fiyatları yüzde 50 indirimli olurken, PTT gönderileri de yüzde 25 indirimli olarak sunulacak.

30 Kasıma Kadar Yüzde 50 İndirimli

Öğretmenleri ilgilendiren indirim duyurusu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından geldi. Yapılan duyuru kapsamında 24 Kasım ile 30 Kasım tarihleri arasında tren bileti alacak olan öğretmenler yüzde 50 indirimli bilet alırken PTT gönderisi yapacak kişiler de yüzde 25 indirimli olarak sunulacak. Aynı zamanda yıl boyunca TCDD Taşımacılık A.Ş tarafından öğretmenlere tüm tren seyahatlerinde %15 oranında indirim yapılacak.

Yapılan indirimde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışma gösteren ya da Bakanlık tarafından onaylanan her derece ve her türde resmi ve özel okullarda hala çalışma gösteren müdür ve müdür yardımcıları dahil tüm öğretmenler, öğretim üyeleri faydalanabilecektir.