Bu Kredi Ezber Bozduracak! O Bankada Faiz Düştü, Tutar Yükseldi! Yeni Kredi Paketi Yolda!

Bu Kredi Ezber Bozduracak! O Bankada Faiz Düştü, Tutar Yükseldi! Yeni Kredi Paketi Yolda!
Otomobil sahibi olmak isteyenler için çeşitli krediler kullandıran bankalardan Halkbank, faiz tutarlarını güncelleyerek yeni kampanyasını duyurdu. Yapılan yeni duyuruda 300 bin TL'den 800 bin TL'ye kadar kredi seçenekleri müşterilere duyuruldu. İşte Halkbank'ın yeni taşıt kredisi detayları...

Halkbank, otomobil sahibi olmak isteyenlere taşıt kredisi fırsatları sunuyor. Halkbank müşterileri, piyasanın en uygun koşullu taşıt kredisini kullanarak otomobil sahibi olabiliyorlar.

Türkiye'de otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar, artan fiyatlar nedeniyle genellikle büyük bir bütçe sıkıntısıyla karşı karşıya kaldı. Araç fiyatlarının yükselmesi nedeniyle insanlar, otomobil ihtiyaçlarını karşılamak için gereken bütçeyi bir araya getirmekte zorluk yaşamaya başladı. Bu durumda, bankaların taşıt kredisi kampanyaları tam anlamıyla bir kurtarıcı rolü üstlendi. Bu kredi imkanlarını değerlendirenler otomobil sahibi olabilmektedir. Ancak son günlerde taşıt kredilerinde önemli gelişmeler yaşandı.

2023halkbanktasitkredisi-min.jpg

Taşıt kredisi çekmek için son zamanlarda bankalara başvuran vatandaşlar, bankaların ilginç kampanyalarıyla karşılaşabilmektedir. Türkiye'de kredi musluklarının bir süredir kapandığı bilinirken, Halkbank aksine keseyi açtı.

Merkez Bankası tarafından bankalara zorunlu olarak getirilen uygulamalar nedeniyle artık kolayca kredi imkanı sağlanamamaktadır. Bu nedenle taşıt kredisi faiz oranları oldukça yükseldi. Özel bankaların taşıt kredisi faizleri %3'ün üzerine çıkarken, vatandaşların taşıt kredisi için tek seçeneği kamu bankaları kaldı.

halkbanktasitkredisi-min.jpg

Halkbank’tan Vatandaşı Sevindirecek Çözüm Geldi

Halkbank, müşterilerine hala çok uygun koşullarda taşıt kredisi sağlamaya devam etmektedir. Tüm olumsuz gelişmelere rağmen, Halkbank'ın taşıt kredisi kampanyasında sadece küçük güncellemeler yapılmıştır. Müşteriler, düşük faizle taşıt kredisi kullanmanın yanı sıra tüm esnek ödeme imkanlarına da sahip olabilmektedirler. Bu da otomobil satın almayı oldukça kolaylaştırmaktadır.

2023halkbanktasitkredi-min.jpg

300 Bin TL, 36 Ay Taksitle Anında Hesapta!

Halkbank, müşterilerine 300.000 TL tutarında 36 ay vadeli taşıt kredisi imkanı sunmaktadır. Bu kredi kullanımıyla ilgili olarak maliyet hesaplama tablosu yayınlanmıştır. Halkbank'ın taşıt kredisi için aylık faiz oranının %1,89 olduğu belirtilmektedir. Bu faiz oranı, bir süre öncesine kadar %1,59 olarak uygulanmaktaydı. Faiz oranında bir artış yapılmış olmasına rağmen, Halkbank hala en uygun taşıt kredisini sağlamaktadır.

Halkbank müşterileri, 300.000 TL tutarındaki taşıt kredisini aylık 12.465 TL taksitle kullanarak 3 yıl içinde toplamda 448.771 TL ödeyerek kredi borcunu kapatma imkanına sahiptirler.

halkbanktasitkredisi2023-min.jpg

Sıfır Otomobil Kredileri Rafa Kalktı

Halkbank'ın duyurduğu yeni taşıt kredisi kampanyasındaki güncel koşullarda bazı yenilemeler yapıldı. 400 bin TL'nin altında sıfır araç kalmadığından, 48 ay vadeli otomobil kredileri rafa kaldırıldı.

Öte yandan değeri 400 bin TL ile 800 bin TL arasında olan araçlar için de 36 ay vadeli kredi kullandırılacağı bildirildi.