Bugün Euro İçin Kritik Gün! Merakla Beklenen Dolar ve Euro'da Son Durum

Bugün Euro İçin Kritik Gün! Merakla Beklenen Dolar ve Euro'da Son Durum
Döviz kurundaki dalgalanma sürüyor. Döviz kurunda meydana gelen oynaklık, akaryakıt başta olmak üzere birçok sektöre indirim ya da zam olarak yansıyor. Vatandaşlar hem bu sebepten hem de yatırım yapmak için döviz kurunu yakından...

Döviz kurundaki dalgalanma sürüyor. Döviz kurunda meydana gelen oynaklık, akaryakıt başta olmak üzere birçok sektöre indirim ya da zam olarak yansıyor. Vatandaşlar hem bu sebepten hem de yatırım yapmak için döviz kurunu yakından takip ediyor. Çok sayıda vatandaş, 'Dolar kaç lira? Euro kaç para? 17 Kasım döviz kurları nasıl?' sorularının yanıtını araştırıyor.

Geçtiğimiz hafta ABD’nin enflasyon verilerini açıklamasından sonra dolar değer kaybederken altın fiyatları çıkışa geçmişti.

Euro Yatırımcısı Alarmı 13.00'e Kurdu

Önceki hafta düştüğü 18.45 TL'ye düşen dolar yeniden 18.60 TL'nin üstüne çıktı. Dolar, yeni güne de 18.61 TL'den başladı. Euro ise ayın başından beri devam ettirdiği tırmanışına ara verdi. Euro yatırımcıları, bugün saat 13:00'de açıklanacak Euro bölgesi enflasyon rakamlarına odaklandı.

Euro ise yeni güne 19,3047 TL seviyesinde başladı.

Euro yatırımcılarının gözü kulağı bugün saat 13:00'da açıklanacak Euro bölgesi enflasyon verilerinde olacak. Euro bölgesinde enflasyonun yüzde 1.2'den yüzde 1.5'a çıkacağı tahmin ediliyor. Beklentilerin üzerinde gelebilecek enflasyon tutarı euro'daki hızlı artışı daha da hızlandırabilir.