Çalışanlara 1000 TL Isınma Yardımı Verilecek! Ödemenin Detayları Belli Oldu

Çalışanlara 1000 TL Isınma Yardımı Verilecek! Ödemenin Detayları Belli Oldu
Kış mevsiminin etkisini göstermesi ile birlikte, ısınma yardımına ilişkin detaylar araştırılıyor. Bu kapsamda, işverenler, çalışanlarına elektrik ve doğal gaz faturası için yardımda bulunabilecek. Vergi istisnası çerçevesinde...

Kış mevsiminin etkisini göstermesi ile birlikte, ısınma yardımına ilişkin detaylar araştırılıyor. Bu kapsamda, işverenler, çalışanlarına elektrik ve doğal gaz faturası için yardımda bulunabilecek. Vergi istisnası çerçevesinde sağlanacak olan yardımların, detayları da netlik kazandı.

1000 Lira Isınma Yardımı

İşverenler, çalışanlara 1000 liraya kadar enerji yardımı yapabilecek ve sağlanan yardımlar vergiden düşülebilecek. Yardım ödemeleri, çalışanların doğal gaz kartına aktarılabilecek.

1000 TL'yi Geçmeyeyen Ödemelerden Vergi Kesilemeyecek

9 Kasım'da hayata geçen düzenleme ile birlikte, 1000 TL'yi aşmayan yardım ödemelerinden prim alınmayacak, gelir vergisi kesilmeyecek.

Su Faturaları Dahil Değil

Çalışanlara verilecek olan 1000 TL'ye kadar ısınma yardımının detayları araştırılıyor. Bu kapsamda, elektrik ve doğal gaz faturasının yanı sıra, su faturasının da yardım kapsamına girip girmediği merak ediliyor. Su faturası enerji yardımı kapsamında yer almıyor, bu nedenle istisna da uygulanmıyor.