Cumhurbaşkanı açıkladı! Yarın T.C. kimlik üzerinden 5.100 TL ödeme yapılacak

Cumhurbaşkanı açıkladı! Yarın T.C. kimlik üzerinden 5.100 TL ödeme yapılacak
Emekli vatandaşlara 5100 TL üzerinden ödeme müjdesi verildi. Yapılacak olan para ödemeleri kimlik numaranız ile beraber kendi hesabınıza geçmektedir. Emekli vatandaşlar 5.100 TL ödemeyi Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası üzerinden...

Emekli vatandaşlara 5100 TL üzerinden ödeme müjdesi verildi. Yapılacak olan para ödemeleri kimlik numaranız ile beraber kendi hesabınıza geçmektedir. Emekli vatandaşlar 5.100 TL ödemeyi Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası üzerinden maaş alıyorlarsa alabileceklerdir. Çalışma hayatını sonlandırıp emekliliği hak eden vatandaşların daha rahat şekilde nakit ihtiyacını karşılayabilmek adına bu kampanya start almıştır.

https://edirnejethaber.com/baskan-erdogan-acikladi-40-42-55-yasinda-erken-emeklilik-ve-yuksek-maas/

Cumhurbaşkanı açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklileri mest edecek açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. En erken şekilde başvurularını yapan vatandaşlar 2100 TL'ye kadar ödemelerini en süratli şekilde alabileceklerdir. Nakit para lazım olduğunda Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı sağlayarak anında başvuru yapabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için ise bir şart oldukça öne çıkıyor. 70 yaşına kadar emekli aylığınızı Halkbank, Vakıfbank ya da Ziraat Bankası üzerinden almanız lazımdır.

Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank başvurusu

Nakit para ihtiyacınız varsa emekli vatandaşlar için doğru adres Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank olarak gösterilir.

Başvurunuzu banka şubelerine gitmeden internet siteleri aracılığı ile yapabilirsiniz. İnternet sitesi kullanmak istemeyenler en yakın banka şubesine gidebilirler. Taleplerini belirtilerinde 5100 TL nakit kredi kampanyasına katılabilirler. Kampanyaya katılmanız amacıyla onay verildiğinde belirti edilen oran hemen hesabınıza yansıtılır ve hemen nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Emekli vatandaşlar için müjde geldi

Emekli vatandaşlar ödeme basitliği istiyorlarsa 3 sene vadeye kadar ödeme tablosu yapabilirsiniz. Ayrıca ödemelerinizi 90 boyunca erteleme şansınız vardır.

İlgili bankaların kendi müşterisi olursanız banka size diğer kredi seçenekleri de veriyor. Maaşınıza bağlı daha yüksek oran para ve daha uzun vadelerle oluşturulmuş kredi hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz. İlgili bankaların kendi müşterisi olmanız halinde daha ideal seçenekli faiz oranları ile kredi çekmeniz de mümkün.