Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı! Çiftçilere Faizsiz Kredi Verilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı! Çiftçilere Faizsiz Kredi Verilecek
Gaziantep Nurdağı Belpınar ve Mesthüyük Köyleri, Kahramanmaraş Türkoğlu Özbek Köyü Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere faizsiz kredi verileceğini açıkladı. Afet...

Gaziantep Nurdağı Belpınar ve Mesthüyük Köyleri, Kahramanmaraş Türkoğlu Özbek Köyü Köy Evleri Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere faizsiz kredi verileceğini açıkladı. Afet bölgesindeki çiftçileri kapsayan faizsiz kredinin duyurulmasının ardından, söz konusu kredinin ayrıntıları merak konusu oldu. Bu kapsamda, faizsiz kredinin nasıl alınacağı araştırılıyor.

Çiftçilere Faizsiz Kredi 2023

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, afet bölgesinde hayatını sürdürecek olan çiftçilere 0 faizli kredi verileceğini açıkladı. Ziraat Bankası aracılığıyla sağlanacak olan krediye dair bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afet alanlarında hayatını sürdürecek çiftçilerimize Ziraat Bankası vasıtasıyla 0 faizli hayvancılık kredileri verecek hayvan ve yem alımlarını destekleyeceğiz. Böylece ahırlar dolacak, üretim artacak, çiftçilerimizin kazançları yükselecek." dedi.

Afet Bölgesi Faizsiz Kredi

Afet bölgesinde hayatını devam ettirecek olan çiftçilere 0 faizli kredi verileceğini açıklanmasının ardından, kredi için nasıl başvuru yapılacağı araştırılıyor. Faizsiz kredi ile ilgili önümüzdeki günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı'nın kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor.