Denizbank 300 Liraya Kadar Bonus Veriyor! Sözüne Bonus Kampanyası Devam Ediyor

Denizbank 300 Liraya Kadar Bonus Veriyor! Sözüne Bonus Kampanyası Devam Ediyor
Denizbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte, sözüne bonus kampanyasının detayları belli oldu.

Denizbank, 27 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Aralık’a kadar devam edecek olan kampanyaya dair resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu. Kampanya çerçevesinde 300 TL’ye varan bonus verilirken, fırsattan nasıl yararlanılacağı ve kampanyaya ne şekilde katılım sağlancağı merak ediliyor. Denizbank da kampanyaya dair ayrıntılı bilgi verdi.

Denizbank Bonus Kampanyası

Denizbank’ın açıklamasına göre, yıl sonuna kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, aylık harcama taahhüdü ile karta bonus yükleniyor ve harcama yapıldıkça da bonus kazanılır. Kampanyaya başvuru yapabilmek için geçmişe dönük her ay düzenli olarak borç ödenmiş olması yada kartın gecikmeye girmemiş olması gerekiyor. 12 ay boyunca taahhüdün devam etmesi gereken kampanya ile 300 TL’ye kadar bonus kazanılıyor.

2023/06/06/hesap-makinesi.jpg

Denizbank Haziran 2023 Kampanyaları Güncel

Taahhüt verilmesi ve belirtilen şartların yerine getirilmesi durumunda 300 TL’ye varan bonus verilirken, Denizbank haziran ayında farklı kampanyaları da hayata geçiriyor. Denizbank’ın güncel fırsatlarına erişmek ve 300 TL bonus kampanyası ile ilgili de detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.