Denizbank EYTlilere Promosyon Veriyor! Mayıs 2023 EYT Emekli Promosyon Kampanyası

Denizbank EYTlilere Promosyon Veriyor! Mayıs 2023 EYT Emekli Promosyon Kampanyası
Maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere, maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon veriliyor. Mayıs ayında da emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, EYT'liler de güncel...

Maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere, maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon veriliyor. Mayıs ayında da emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, EYT'liler de güncel promosyon ödemelerine dair araştırma yapıyorlar. Bu kapsamda, Denizbank da EYT'liler için geçerli olan promosyon kampanyasını duyurdu.

EYT Emekli Promosyonu Ne Kadar?

Denizbank'ın açıklamasına göre, EYT’li olarak ilk defa Denizbank’tan maaş alacak kişiler, 14 Mayıs tarihine kadar üç yıl boyunca maaşını alacağına dair taahhüt vermeleri durumunda 10.000 TL'ye varan promosyon ödemesini alabilecekler. Üç yıl boyunca maaş alma sözü verilmesi durumunda verilecek promosyonlar şöyle:

3.500 TL Arası Maaş Alanlar: 6.000 TL

3.500 TL – 7.500 TL Arası Maaş Alanlar: 7.000 TL

7.500 TL – 10.000 TL Arası Maaş Alanlar: 9.000 TL

10.000 TL ve üzeri Maaş Alanlar: 10.000 TL

Denizbank'ın duyurduğu güncel promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen EYT'liler, bankanın resmi işlem kanalları üzerinden başvuruda bulunabilirler. Söz konusu promosyon kampanyası ile ilgili detaylı bilgilere, Denizbank'ın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.