Depremden Etkilenenlere Kredi Veriliyor! 6 Ay Ertelemeli Kredi Veriliyor

Depremden Etkilenenlere Kredi Veriliyor! 6 Ay Ertelemeli Kredi Veriliyor
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde 45 binden fazla vatandaş hayatını kaybetti. Hal böyle olunca vatandaşın hasarı milyonlarca dolar artış gösterdi. Depremden sonra nakit ihtiyacı olan kişiler, bankalara yönelip kredi...

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde 45 binden fazla vatandaş hayatını kaybetti. Hal böyle olunca vatandaşın hasarı milyonlarca dolar artış gösterdi. Depremden sonra nakit ihtiyacı olan kişiler, bankalara yönelip kredi almaktadır. İnsanlar nakit ihtiyacını gidermek için bazı bankaların sunduğu krediden faydalanmaktadır. Sizin de eğer nakit ihtiyacınız var ise bankalar tarafından sunulan kredi avantajları dikkatleri çekmektedir.

Kamu ve özel bankalarda deprem kredisi veren bankalar hangileri? Bankalar tarafından 36 ay vadeye kadar 6 ay geri ödemesiz deprem kredisi veriliyor. Konuyla ilgili araştırmalar devam etmektedir. Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremler 11 ilde büyük bir yıkım oldu. Yaraları sarma devam ederken vatandaşlara nakit para yardımı yapılmaktadır.

Devlet tarafından 15 bin TL taşınma yardımı, 10 bin TL destek parası, 12 ay kira desteği ile devletten ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılmaktadır. Fakat bazı vatandaşlar banka kredilerini tercih etmektedir. Tam da bu aşamada bazı bankalar tarafından sunulan 6 aya kadar geri ödemesiz deprem kredisi verilmektedir. Kamu bankalar tarafından ihtiyaç sahipleri için kollar sıvandı. Depremden zarar görmüş olan kişilere kredi desteği verilmektedir.

Ziraat Bankası 6 Ay Ertelemeli Kredi

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada: “Depremden zarar görmüş bireysel müşterilerimize 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar; KOBİ müşterilerimize ve çiftçilerimize 1 yıl ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi destek paketleri oluşturduk. Bu paketleri hızla devreye alıyoruz.” denildi.

Vakıfbank 6 Ay Ertelemeli Kredi

Vakıfbank tarafından depremde zarar görmüş olan kişilere 6 ay geri ödemesiz 36 ay vadeli kredi desteği verilmektedir

Garanti BBVA Kredi Veriyor

Garanti BBVA tarafından müşterilerine kredi verilmektedir. Verilen krediler 6 ay faizsiz ertelenen borçların yanı sıra depremden zarar gören tüm kişilerin başvuru yapması halinde uygun finansal çözüm sunulacağı vurgulandı.