Destek Ödemesi İçin Hemen Hesabınıza Bakın! Ödemeler Hesaplara Yattı

Destek Ödemesi İçin Hemen Hesabınıza Bakın! Ödemeler Hesaplara Yattı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal yardım ödemelerini hak sahibi vatandaşların hesaplarına aktarmaya başladığı duyuruldu.

Sosyal ve ekonomik destek ödemesi, evde bakım maaşı, aile destek programı ödemesi alan vatandaşlar ekim ayı ödemelerinin hangi tarihte gerçekleşeceğine dair araştırmalar yapıyorlar. Ekim ayının ilk gününden itibaren ödemelere dair Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan gelecek duyurular yakından takip edilirken, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada toplamda 3.25 milyar TL tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara aktarıldığını belirtti. Söz konusu açıklamanın ardından, ödemelerin detayları merak konusu oldu.

Sosyal Yardım Ödemesi Ekim 2023

Ekim ayının ilk günleri itibariyle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaşlı ve engelli aylığı ödemelerini hak sahibi kişilere iletti. Toplamda 3.25 milyar TL tutarındaki ödemelere dair açıklamalarda bulunan Bakan Mahinur Özdemir Göktaş “Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanındayız. Bu doğrultuda Ekim ayına ilişkin 3,25 milyar TL tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına bugün itibarıyla yatırıyoruz” ifadelerini kullandı.