Doğalgaz Bu Ay Bedava Mı? Nisan Ayında Doğalgaz Faturası Gelecek Mi?

Doğalgaz Bu Ay Bedava Mı? Nisan Ayında Doğalgaz Faturası Gelecek Mi?
Filyos Gaz İşleme Tesisi Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni’nde geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konutlara 1 ay ücretsiz doğal gaz verileceğini duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın...

Filyos Gaz İşleme Tesisi Karadeniz Gazı Devreye Alma Töreni’nde geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konutlara 1 ay ücretsiz doğal gaz verileceğini duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından, doğal gazın ne zaman bedava olacağı ve doğal gaz faturasının gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

Doğalgaz Bu Ay Ücretsiz Olacak Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filyos Gaz İşleme Tesisi Karadeniz Doğalgazı'nın Devreye Alma Töreni'nde yaptığı açıklamada, konutlarda 1 ay ücretsiz doğalgaz verileceğini ve ortalama 25 metreküp doğalgazın ise 1 yıl boyunca bedava olacağı açıklamıştı. Bu çerçevede, konutlarda 20 Nisan sonrasında gelen ilk faturalarda tutar sıfır olarak yer alacak.

Doğalgaz 1 Yıl Ücretsiz Mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre, ortalama 25 metreküp doğalgazın ise 1 yıl boyunca bedava olacak. Söz konusu bedava doğal gaz ile ilgili açıklamada bulunan Erdoğan, "Konutlarımızda ilk bir ay tamamı ücretsiz, bir yıl mutfak ve sıcak su kullanımındaki 25 metreküplük doğal gazı ücretsiz veriyoruz" dedi.