Doğalgaz Desteği 500 TL Kartlara Yatırılacak! Resmi Açıklama Yapıldı

Doğalgaz Desteği 500 TL Kartlara Yatırılacak! Resmi Açıklama Yapıldı
Kış mevsimin etkisini göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için doğal gaz desteği projeleri açıklanmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da doğal...

Kış mevsimin etkisini göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için doğal gaz desteği projeleri açıklanmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da doğal gaz desteği ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Mansur Yavaş'ın açıklamasının ardından, doğal gaz desteği ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu.

Doğalgaz Desteği Ne Kadar?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, doğal gaz desteği ödemesi kapsamında 180 bin ailenin Başkent Kartına 500 TL'nin yatırılacağı belirtildi.

Doğalgaz Desteği Ne Zaman Ödenecek?

Mansur Yavaş, 500 TL'lik doğal gaz desteğinin 5 Ocak tarihinde Başkent Kartlarına yatırılacağını belirtildi. Mansur Yavaş'ın açıklamasında ''Çocukların üşüdüğü bir kentte hiçbir kalp ısınamaz. Sosyal yardımlardan faydalanan 180 bin ailemizin Başkent Kartlarına 500’er TL’den toplam 90 milyon TL doğalgaz desteğini 5 Ocak’ta yatırıyoruz.'' ifadelerine yer verildi. Söz konusu destek ödemesinde, 180 bin aile faydalanacak.