Düşük Faizli Kredi Müjdesi Duyuruldu! Yüzde 0.99 Faizli Kredi Verilecek

Düşük Faizli Kredi Müjdesi Duyuruldu! Yüzde 0.99 Faizli Kredi Verilecek
Eylül ayında da düşük faizli kredi kampanyaları araştırılırken, bankalar da resmi internet siteleri üzerinden bilgilendirme metinleri yayınlıyor.

Eylül ayının son günleri itibariyle bankaların güncel kampanyalarına dair araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi eylül ayında da bankalar yeni müşteri olacak kişilere çeşitli nakit avans ve kredi kampanyaları sunuyorlar. Söz konusu kampanyalar çerçevesinde faizsiz nakit avans ve düşük faizli krediler sağlanıyor. Bu çerçevede, Garanti BBVA tarafından yapılan açıklama ile birlikte yüzde 0.99 faizli kredinin ayrıntıları belli oldu. Söz konusu kredinin duyurulmasının ardından, düşük faizli krediden kimlerin faydalanacağı merak konusu oldu.

Garanti Bankası Kredi Kampanyası

10.000 TL'ye varan yüzde 0.99 faiz kredi kampanyası ile ilgili Garanti BBVA'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre, 15 Eylül ile 17 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA mobil uygulamasını indirip "müşteri olmak istiyorum" adımdan ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA müşterisi olan kişiler fırsattan yararlanabilecekler. Düşük faizli kredi kampanyasına katılan kişiler, mobil uygulama üzerinden Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra beş gün içinde hayat sigortalı ve kampanyalı krediye başvuru yapabilirler. İlgili kampanyaya dair ayrıntılı bilgilere erişmek isteyen kişiler, Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde olan kampanyalar bölümünü ziyaret edebilirler.