Elektrik Su Doğal Gaz Telefon Borçları Siliniyor

Elektrik Su Doğal Gaz Telefon Borçları Siliniyor
TBMM'de yeni yasama yılı, 1 Ekim itibariyle başladı. Oldukça yoğun bir gündem ile çalışmalara başlayan Meclis'te, torba yasa da görüşülecek. Bu hafta içerisinde Meclis Başkanlığı'na sunulması beklenen torba yasa teklifi...

TBMM'de yeni yasama yılı, 1 Ekim itibariyle başladı. Oldukça yoğun bir gündem ile çalışmalara başlayan Meclis'te, torba yasa da görüşülecek. Bu hafta içerisinde Meclis Başkanlığı'na sunulması beklenen torba yasa teklifi ile birlikte, gelir durumu fark etmeksizin, 15 Ağustos 2022 tarihine kadar icra takibine düşmüş 2 Bin TL altındaki fatura borçları silinecek. Borçları silinecek olan faturalar elektrik, su, doğal gaz ve telefon olarak belirtildi.

İcra Takibi Sonlanacak!

Meclis'te görüşülecek torba yasa ile birlikte, icraya düşen 2 Bin TL altındaki elektrik, doğal gaz, su ve telefon faturaları silinirken, icra takipleri de sonlandırılacak.

Düzenleme Meclis'te Görüşülecek

Torba yasa teklifinin bu hafta içinde Meclis Başkanlığı'na sunulması ve görüşülmesi bekleniyor. Gerçekleştirilecek görüşmeler neticesinde teklif onaylanırsa, söz konusu şartları sağlayan kişilerin fatura borçları tasfiye edilmiş olacak.