Elektrikli Volkswagen Passat'ta Flaş Gelişme! Volkswagen ID.7'nin Fiyatı Açıklandı

Elektrikli Volkswagen Passat'ta Flaş Gelişme! Volkswagen ID.7'nin Fiyatı Açıklandı
Büyük bir heyecanla beklenen Passat'ın elektrikli modeli olan ID.7'nin fiyatı belli oldu.

Avrupa'daki Volkswagen Passat sedanın üretim ve satışı 2022 yılının Haziran ayında sona erdi. Türkiye'yi de kapsayan kararın ardından, Türkiye'de en çok satılan otomobillerden biri olan model satış listelerinden kaldırıldı.

Ünlü otomotiv üreticisi Volkswagen, çevre dostu ve sürdürülebilir mobiliteye yönelik iddialı adımlarına devam ediyor. Volkswagen, Avrupa pazarında ön siparişe açtığı yeni elektrikli sedan modeli ID.7 ile büyük bir heyecan yarattı. Volkswagen, aracın fiyatını da duyurdu. ID.7'nin Avrupa fiyatını euro bazında duyurdu. Kullanıcıların bu fiyat ile elektrikli araç segmentine geçişini hızlandırmayı amaçlayan dev otomobil üreticisi, fiyatıyla da dikkat çekti.

volkswagen-tasarim-001.jpeg

Elektrikli Volkswagen Passat Ne Kadar?

Volkswagen, elektrikli araçlar listesine bir yenisini ekledi. ID.7 olarak tanıtılan Passat'ın yeni modelinin özellikle Avrupa pazarında büyük bir ilgi göreceği tahmin ediliyor.

Çok sayıda kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap veren bu yeni model, çevreci teknolojilerle donatılmış olmasıyla da ilgi görüyor. ID.7'nin özellikle uzun menzili, hızlı şarj imkanları ve modern tasarımı ile kullanıcıları cezbetmeye ilişkin olduğu aktarıldı.

Kullanıcılar tarafından büyük bir heyecanla karşılanan bu gelişme, ülkemizi de kapsayan geniş bir coğrafyada merakla bekleniyor. Ülkemizdeki vatandaşlar, bu sürdürülebilir otomobilin Türkiye'de ne kadar olacağını ve yurdumuza ne zaman geleceğini araştırıyor. Yerli otomobil çalışmalarının da paralelinde, ülkenin elektrikli araç pazarında hızla büyüdüğü bir dönemde, ID.7'nin Türkiye fiyatının 3 milyon civarında olacağı tahmin ediliyor. Bu fiyatın, ülkemizdeki elektrikli araç kullanımını daha da yaygınlaştırmak adına önemli bir rol oynayabileceği söyleniyor.