Emekli Paraya Para Demeyecek! O Şarta Cebe Anında 20.000 TL Geri Ödemesiz Girecek

Emekli Paraya Para Demeyecek! O Şarta Cebe Anında 20.000 TL Geri Ödemesiz Girecek
Haziran ayı da emekli ayı ilan edilecek. Düzenlenen kampanya kapsamında şok eden bir şekilde emeklinin cebine 20.000 TL birden girecek

Emekliye müjde üzerine müjde geliyor. Banka geri ödemesiz olarak başlattığı yeni kampanyasının duyurusunu yaptı. Belirlenen şarta uyan emekliye 20,000 TL trak ödeme yapılacak. ING Bank senelerdir emekli bankası olma yolunda ilerliyor ve bunu da emekliye özel başlattığı kampanyalar ile sağlıyor. ING Bank emekli promosyonu da çok dikkat çekiyor.

tl15.jpgING Bank'a maaşını taşıyan emekli tek işleme çok karlı çıkacak gibi duruyor. 2017 senesi itibari ile gerek emekli promosyonu gerekse de çalışan promosyonu gündemden düşmek bilmiyor. Bu kapsamda emekli promosyonu ödemesi yapan bankalar, yeni emekli çekmek için adeta yarışıyor. Bu durumda karlı çıkan taraf emekli vatandaş oluyor. Ay ay bankalar pozitif eğilim ile promosyon ödemelerini arttırıyor.

tl13.jpg

ING Bank Emekli Promosyonu

ING Bank'ta özellikle 2023 senesi itibari ile emekli promosyonunu arttıran bankalar arasındaki yerini alıyor. ING Bank 4A 4B 4C fark etmeksizin sunduğu promosyon kampanyasına EYT'lileri de ekleyerek yola çıkıyor. MArt ayında onay alan ve Nisan ayında emekli olma yolunda ilk maaşlarını alan EYT'li de bu promosyon tutarlarından artı ödeme alarak faydalanabiliyor. Emekli promosyonu alabilmek için tek Şart banka şubesine giderek 3 yıllık sözleşmeye imza atmak oluyor. Emekli bu işlemi e-devlet üzerindeki emeklilik banka işlemlerinden seçeceği bankayı işaretlemesi ile tamamlayabiliyor.

tl21.jpg

ING Bank tarafından emekliye 10.000 TL'ye varan emekli promosyonu ödemesi yapılmaktadır. Emekli ING Bank emekli promosyonuna ek olarak bir de 10.000 TL faizsiz kredi imkanından anında faydalanabilecektir. 12 ay vade ile sağlanacak olan 10.000 tl geri ödemesi sıfır faiz ile olacaktır. Emekli maaşını bankaya taşınması şartına, diğer bankalardan daha düşük faiz imkanı ile 50,000 TL'ye varan ek ödemelerden de emekli faydalanabilmektedir. ING Bank emekli promosyonuna ek olarak artı kolaylıkları da emekliye sunmuştur. Zaman zaman çok fazla gelen eft ve havale işlemleri gibi transferlerde emekli ek ödeme yapmayacak ve tüm işlemleri bedavaya gelecektir. Ayrıyeten farklı banka ATM'lerinden para çekme işlemleri de ücretsiz olacaktır.

tl16.jpg

Emeklinin ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli rol oynayan ING Bank kampanyalarını takip ederek, verilen süre içerisinde sunulan tüm fırsatlara ulaşabilir ve anında faydalanabilirsiniz.