Emekli Promosyonu Mayıs 2023 Kampanyası! QNB Finansbank Güncel Promosyon Ödemesi

Emekli Promosyonu Mayıs 2023 Kampanyası! QNB Finansbank Güncel Promosyon Ödemesi
Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişiler, maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon almaya hak kazanıyorlar. Emekli promosyonu kampanyaları mayıs ayında da devam ederken, güncel...

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren kişiler, maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon almaya hak kazanıyorlar. Emekli promosyonu kampanyaları mayıs ayında da devam ederken, güncel ödeme tutarları da merak ediliyor. Bu çerçevede, QNB Finansbank'ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte promosyon ödemesi netlik kazandı.

QNB Finansbank Emekli Promosyon Ödemesi

QNB Finansbank'ın açıklamasına göre, maaşını üç yıl boyunca QNB Finansbank'tan alacağına dair taahhüt veren kişiler, 4.800 TL ile 8.000 TL arasında ödeme alabilecekler. Söz konusu emekli promosyonları şu şekilde:

Ortalama Aylık Maaş Tutarı 0-3.499TL aralığı 4.800TL promosyon

Ortalama Aylık Maaş Tutarı 3.500-7.499TL aralığı 5.600TL promosyon

Ortalama Aylık Maaş Tutarı 7.500-9.999TL aralığı 7.200TL promosyon

Ortalama Aylık Maaş Tutarı 10.000TL ve üzeri 8.000TL promosyon

QNB Finansbank'ın güncel promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler, bankanın resmi işlem kanalları üzerinden maaş taşıma ve promosyon başvurusunda bulunabilirler. Emekli promosyonuna dair ayrıntılı bilgilere, QNB Finansbank'ın internet sitesinden erişilebilir.