Emekli Zammı Sonrası Merak Ediliyor! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Emeklilerine 7.500 Liraya Varan Ödeme

Emekli Zammı Sonrası Merak Ediliyor! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Emeklilerine 7.500 Liraya Varan Ödeme
Emekliler, maaş zamlarının netlik kazanmasının ardından farklı ödemeler ile ilgili araştırmalar yapmaya başladılar.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin maaş zammı dün akşam belli oldu. Emekli maaşlarına enflasyonun üzerinde artış için çalışmaların başladığının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından, zam oranı ile ilgili gelişmeler yakından takip edilmeye başlandı. Bu çerçevede, tüm emeklilere yüzde 25 oranında zam yapılacağı belli oldu. Emekli maaş zammının netlik kazanması neticesinde, emekliler farklı ödemelere dair araştırmalar yapıyorlar. Bu çerçevede, temmuz ayında bankaların güncel promosyon kampanyaları merak konusu oldu.

Emekli Promosyonu Ne Kadar?

İş Bankası, temmuz ayı promosyon kampanyasına dair resmi internet sitesinden bilgi verdi. İş Bankası’nın açıklamasına göre, emekli maaşının üç yıl boyunca İş Bankası’ndan alacağına dair taahhüt veren kişilere maaş aralığına göre sağlanacak olan promosyon ödemeleri şu şekilde:

3.500 TL Altında Emekli Maaşı Alanlara: 4.500 TL
3.500 TL – 7.500 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 5.250 TL
7.500 TL – 10.000 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 6.750 TL
10.000 TL ve Üzerinde Emekli Maaşı Alanlara: 7.500 TL

2023/06/06/100-turk-lirasi.jpg

İş Bankası Emekli Promosyonu Başvurusu

Emekli promosyonu kampanyası için araştırmalar sürerken, maaş aralığına uygun düşen nakit promosyonu almak isteyen kişiler nasıl başvuru yapılacağını araştırıyorlar. İş Bankası’nın güncel promosyon kampanyasından faydalanmak ve fırsata dair detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler ve resmi işlem kanalları üzerinden başvurularını iletebilirler.

Zamlı Emekli Maaşı Ne Zaman Verilecek?

Emekli maaşlarına yüzde 25 oranında zam yapılacağının belli olmasının ardından, zamlı maaşların hangi tarihte verileceği merak konusu oldu. Temmuz ayında milyonlarca emeklinin hesabına zamlı maaşlar aktarılacak.