Emeklilere Bayram İkramiyesi Verilecek! 2023 Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Emeklilere Bayram İkramiyesi Verilecek! 2023 Bayram İkramiyesi Ne Kadar?
Asgari ücret, emekli ve memur zammı geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammının netlik kazanmasının ardından, bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, bayram...

Asgari ücret, emekli ve memur zammı geçtiğimiz haftalarda belli oldu. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammının netlik kazanmasının ardından, bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda, bayram ikramiyesinin tutarı pek çok kişi tarafından merak ediliyor.

Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Emeklilere, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde geçen yıl 1.100 TL ikramiye verildi. Her iki bayram öncesinde de 1.100 TL olmak üzere toplamda 2.200 TL ikramiye ödemesi hesaplara yattı.

2023 Bayram İkramiyesi

Emekli bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağına dair henüz bir açıklama gelmedi ancak eğer maaş zammında olduğu gibi yüzde 30 oranında artış sağlanırsa, bayram ikramiyesi 1.430 TL seviyesine yükselecek.

En Düşük Emekli Maaşı Ne Kadar?

Bayram ikramiyesi ile birlikte, en düşük emekli maaşının ne kadar olduğu da merak ediliyor. 2022 yılında 3.500 TL olan en düşük emekli maaşına yüzde 30'dan daha fazla zam yapıldı ve 5.500 TL seviyesine yükseldi.