Emeklilere Maaşa Ek Ödeme Müjdesi! 5 Bin Liraya Kadar Çıkıyor

Emeklilere Maaşa Ek Ödeme Müjdesi! 5 Bin Liraya Kadar Çıkıyor
Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere ne kadar promosyon sağlanacağı merak ediliyor. Bu kapsamda, güncel kampanyalara dair araştırma...

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere ne kadar promosyon sağlanacağı merak ediliyor. Bu kapsamda, güncel kampanyalara dair araştırma yapılıyor. Halkbank'ın internet sitesinde yer alan bilgilendirme metni ile birlikte, promosyon ödemesi netlik kazandı.

Halkbank Emekli Promosyonu Mayıs 2023

Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını üç yıl boyunca Halkbank'tan alacağına dair taahhüt veren kişiler, 3.000 TL ile 5.000 TL arasında promosyon alabilecekler. Söz konusu promosyon ödemeleri şöyle:

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 3.000 TL

3.500-7.499 TL Arasında Maaş Alanlara: 3.500 TL

7.500-9.999 TL Arasında Maaş Alanlara: 4.500 TL

10.000 TL ve Üzeri Maaş Alanlara: 5.000 TL

Halkbank'ın güncel emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler, bankanın resmi işlem kanalları üzerinden maaş taşıma ve promosyon başvurusunda bulunabilirler. Emekli promosyonu ile ilgili detaylı bilgilere, Halkbank'ın internet sitesinden ulaşılabilir.