Emekliye, Çalışana Bayram Harçlığı Artı 2000 TL Gece Saatlerinde Açıklandı! Pazartesi Sabahı Başlıyor

Emekliye, Çalışana Bayram Harçlığı Artı 2000 TL Gece Saatlerinde Açıklandı! Pazartesi Sabahı Başlıyor
Devletin sağladığı bir çok desteğin yanı sıra bankalar da sunduğu kampanyalarında ek ödeme imkanı tanımaktadır. Kamu bankası devi Halkbank düzenlediği kampanya kapsamında 2 bin TL'ye varan ödeme yapacak.

Gerek emekli gerekse de çalışan hayat şartlarının zorluğu ile baş edemeyecek konuma ulaştığı şu günlerde sağlanan ek ödemeler adeta ilaç gibi gelmektedir. Devletin sağladığı bir çok desteğin yanı sıra bankalar da sunduğu kampanyalarında ek ödeme imkanı tanımaktadır. Kamu bankası devi Halkbank düzenlediği kampanya kapsamında 2 bin TL'ye varan ödeme yapacak. Halk Bankası yeni kampanyasında tek sözünüze adeta bayram harçlığı gibi geri ödeme imkanı sunacak. Bayram öncesi Paraf Para olarak ödemesi yapılacak olan kampanya için bayram harçlığı tadında olacağı söyleniyor.

Kamu bankası deyince akla gelen ilk banka olan Halkbank düzenlediği yeni kampanya kapsamını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Başvuru yapan ve gerekli şartları sağlayan Halk Bankası müşterisi 2,000 TL'ye varan Paraf Para kazanacak. Halk Bankası Parak kredi kartı olan kullanıcılarına özel olarak düzenlendiği açıklanan kampanyada alışveriş yapma ve belirlenen tutarda harcama sözü veren müşteriye 2 bin TL'ye varan ödeme yapılacak.

tl50-kopya.jpg

Sık sık kampanya düzenleyerek gerek yeni müşteri çekmek gerekse de müşterilerini kaybetmek amacını güden Halkbank düzenlediği kampanyasında kredi kartından 20.000 TL ödeme sözü veren vatandaşa 2,000 TL geri ödeme sağlayacak. Harcama miktarına göre ödenecek olan miktar belirlenecek iken bu miktarın maksimum miktar olduğu biliniyor.

tl6.jpg

Paraf Para Kampanyası

Halk Bankası tarafından belirtilen kampanya bilgisinde şu açıklama yapılmıştır. Kampanyadan faydalanmak için alışveriş yapmadan önce anahtar kelimeyi yazıp boşluk bırakarak katılmak istediğiniz kredi kartınızın son altı hanesi ile birlikte 3404’e SMS (KKTC için 3444’e) gönderilmesi gereklidir. Örneğin; tercihiniz 5.000 TL harcama sözüne 400 TL ParafPara ise “5000 123456” yazıp 3404’e SMS göndermeniz gerekmektedir (SMS içeriğindeki 123456 olan kredi kartı son 6 hanesi örnek olarak verilmiştir. Katılmak istediğiniz kredi kartınıza ait bilgileri SMS içeriğine yazmanız gerekmektedir)

Kampanya kapsamında 5.000 TL harcama yapan müşteriye 400 TL, 10.000 TL harcama sözü veren müşteriye 1.000 TL, 15.000 TL için 1.500 TL ve 20.000 TL için 2.000 TL ParafPara hediyesi verilecek