En Düşük Maaş 15.000 TL Oldu! Maaş Zammı Müjdesi Açıklandı

En Düşük Maaş 15.000 TL Oldu! Maaş Zammı Müjdesi Açıklandı
Belediye personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler sürüyor. Söz konusu görüşmeler sonucunda toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor. Bu kapsamda,...

Belediye personellerinin maaş zammının belirlenebilmesi için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler sürüyor. Söz konusu görüşmeler sonucunda toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor. Bu kapsamda, belediye personelleri de maaş zammına dair açıklamaları yakından takip ediyorlar.

En Düşük Maaş 15.000 TL

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, geçtiğimiz günlerde belediye personellerinin maaş zammına ilişkin açıklamada bulundu. En düşük maaşın 15 bin TL olarak belirlendiğini belirten Başkan Büyükgöz ''Daha önce KHK'lı kardeşlerimizin görüşmeleri sendika ile tamamlanmış ve en düşük maaşın 15 bin TL olmasına karar verilmiştir. Çalışan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyor, aileleriyle sağlık sıhhat ve mutluluk içinde harcamalarını diliyorum" dedi.

Maaş Zammı Açıklamaları Geliyor

Belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeler sürüyor. Gerçekleşen görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandıkça yeni açıklamalar geliyor. Maaş zammı ile ilgili duyurulara ulaşmak isteyen kişiler, belediyelerin resmi internet sitelerini ve resmi internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. Önümüzdeki süreçte, maaş zammına dair yeni duyurular yayınlanabilir.