EYT Düzenlemesi İçin Detaylar Merak Ediliyor! EYT Yaş Şartı Olacak Mı?

EYT Düzenlemesi İçin Detaylar Merak Ediliyor! EYT Yaş Şartı Olacak Mı?
Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinde artık sona yaklaşıldı. EYT düzenlemesinin Meclis'e gelmesi için heyecanlı bekleyiş devam ederken, detaylar da araştırılıyor. Bu kapsamda, EYT prim gün sayısı, yaş şartının olup...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinde artık sona yaklaşıldı. EYT düzenlemesinin Meclis'e gelmesi için heyecanlı bekleyiş devam ederken, detaylar da araştırılıyor. Bu kapsamda, EYT prim gün sayısı, yaş şartının olup olmayacağı ve diğer ayrıntıları vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

EYT Yaş Şartı Var Mı?

EYT düzenlemesinde yaş şartının olup olmayacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. EYT düzenlemesinde, yaş şartı için kadınlar ve erkeklerde farklı olmak üzere 48, 50 ve 52 yaşları konuşuluyor ancak konuya ilişkin resmi açıklama henüz yapılmadı.

EYT Ne Zaman Çıkacak?

EYT bekleyen kişiler düzenlemenin ne zaman Meclis gündemine geleceğini merak ediyor. Bu kapsamda, EYT düzenlemesinin aralık sonu veya ocak başı gibi Meclis gündemine gelmesi bekleniyor.

EYT Prim Gün Sayısı

EYT ile ilgili araştırılan noktalardan birisi de prim gün sayısı. Konuya ilişkin açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, prim gün sayısının değişmeyeceğini ve 5.000, 5.400 olacağını belirtti.