Fatih Erbakan Asgari Ücret Teklifini Canlı Yayına Açıkladı! İşte Asgari Ücret Zammı Teklifi

Fatih Erbakan Asgari Ücret Teklifini Canlı Yayına Açıkladı! İşte Asgari Ücret Zammı Teklifi
Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, asgari ücrete yapılacak zam oranı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Asgari ücret zammı ile ilgili açıklamalar milyonlarca çalışan tarafından yakından takip edilirken, Yeniden Refah...

Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte, asgari ücrete yapılacak zam oranı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Asgari ücret zammı ile ilgili açıklamalar milyonlarca çalışan tarafından yakından takip edilirken, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, asgari ücret teklifini açıkladı.

''Asgari Ücret 14.570 TL Olmalıdır''

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, tv100'de yayınlanan Ankara'da Neler Oluyor programına katıldı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erbakan, asgari ücret zammı için de açıklamalar yaptı. Fatih Erbakan, asgari ücretin 14.570 TL olması gerektiğini belirtti.

2023 Asgari Ücret

Asgari Ücrete yapılacak zammın belirlenmesi için Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı bugün gerçekleşecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, asgari ücrete yapılacak artış ile ilgili 20 Aralık 2022 Salı günü uzlaşmaya varılacağını belirtmişti. Bu kapsamda, bugün yapılacak toplantıdan çıkacak karar büyük bir merakla bekleniyor.