Flo'dan Her Tarza Uygun Çizmeler

Flo'dan Her Tarza Uygun Çizmeler
FLO Kış Koleksiyonu'nda yer alan ve kadınların tercih ettiği modellerden biri olan çizmeler, günün her anına şıklık katıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre FLO'nun Kış Koleksiyonu'nda yer alan çizme modelleri, yapısı, tasarımı ve her tarza uygun şık görünümleri ile kadınların ve kız çocuklarının ilgisini çekiyor.

FLO'nun şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan çizme modelleri, kış mevsiminin en çok tercih edilen bej ve siyah renkleriyle dikkati çekerken, diz altı ve diz üstü modelleri ise kalın taban ve toka detayları süslüyor.

Topuklu modeller klasik kıyafetlerin tamamlayıcısı olurken, topuksuz çizme alternatifleri ise sokak stilinin vazgeçilmezi.

Günlük hayatta, ofiste, hafta sonu yürüyüşlerinde ve özel davetlerde her kombin ile rahatlıkla tercih edilebilen FLO Çizme Koleksiyonu, skinny pantolonlar, ceket, gömlek, etek ve elbiselerin de eşlikçisi olarak stilinize şıklık katıyor.

FLO'nun Kış Koleksiyonu'nda yer alan ve çocuklar için sunulan birbirinden rahat modeller ise miniklerin adımlarının eşlikçisi oluyor. Kürk ve toka detayları ile süslü birbirinden eğlenceli modeller miniklerin her anının eşlikçisi olmak için FLO'da ebeveynleri bekliyor.