Garanti Bankası 1000 TL Bonus Verecek! Garanti Bankası Faizsiz Taksitli Nakit Avans

Garanti Bankası 1000 TL Bonus Verecek! Garanti Bankası Faizsiz Taksitli Nakit Avans
Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, Garanti BBVA Mobil’den müşteri olup bireysel kredi kartı başvurusu yapan ve başvurusu onaylandığında tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcama yapan kişilere 1000 TL bonus...

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, Garanti BBVA Mobil’den müşteri olup bireysel kredi kartı başvurusu yapan ve başvurusu onaylandığında tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcama yapan kişilere 1000 TL bonus verilecek.

Garanti Bankası 1000 TL Bonus

Garanti Bankası'nın internet sitesinde kampanya ile ilgili yer alan bilgilendirmede ''2 - 31 Ocak tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA'lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 20 Şubat’a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazancaktır.'' denildi.

Garanti Bankası Sıfır Faizli Nakit Avans

Garanti Bankası, mobil üzerinden müşteri olan kişilere bonus fırsatının yanı sıra, faizsiz taksitli 10.000 TL'ye varan nakit avans sağlanacağını duyurdu. Söz konusu kampanyaya dair yapılan bilgilendirmede ''Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 10.000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans’tan 6 ay taksitle yararlanın!'' denildi. Her iki kampanyaya ilişkin detaylı bilgilere Garanti Bankası'nın internet sitesinden ulaşılabilir.