Garanti Bankası 1000 TL Dağıtıyor! Başvurular Devam Ediyor

Garanti Bankası 1000 TL Dağıtıyor! Başvurular Devam Ediyor
Garanti BBVA tarafından ağustos ayı sonuna dek sürecek olan bonus kampanyası ile ilgili açıklamar yapıldı.

Garanti BBVA ağustos ayında da güncel kampanyalar ile ilgili ayrıntılı olarak bilgilendirmede bulunduğu için Garanti BBVA müşterileri de güncel fırsatları yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, 16 Mayıs tarihinde başlayan ve 31 Ağustos’a kadar sürecek olan bonus kampanyası ile ilgili Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinden bilgi verildi. Ağustos'ta söz konusu kampanya devam ederken, ayrıntılar araştırılıyor. Kampanyaya nasıl katılınacağı, kimlerin bonus alacağı ve bonus alabilme için yapılması gerekenler araştırılıyor.

Garanti Bankası Yakınını Davet Et Kampanyası

31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 1.000 TL’ye kadar bonus verilecek. Kampanya kapsamında, 16 Mayıs – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında yakınlarını Mobil'den müşteri olmaya davet edenler, hem kendileri hem yakınları 250'şer TL bonus kazanacak. Her müşteri olan kişi için 250 TL, toplamda 1.000 TL'ye varan bonus kazanabilecek. “Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” adımından promosyon kodu oluşturabilir ve yakınları ile paylaşabilirken, Garanti BBVA müşterisi olmayan 18 yaş üzeri herkes davet edilebilecek.

Garanti BBVA Ağustos 2023 Kampanyaları

Toplamda 1000 TL bonus sağlanabilen ve 31 Ağustos’a kadar devam edecek olan kampanyaya dair yapılan açıklamada ‘’Davet eden Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi müşterilerimiz, davet ettiği ve kampanya sürecinde mobilden müşterimiz olan her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan bonus ödülüne hak kazanır. Davet koduyla müşterimiz olan kişiler Bonus kredi kartı veya Paracard alarak 250 TL bonus ödülüne hak kazanır. Sonrasında yakınlarını davet ederek kampanya döneminde mobilden müşterimiz olan her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan ek bonus kazanabilirler’’ ifadelerine yer verilirken, Garanti BBVA’nın güncel kampanyalarına erişmek ve yarıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinden detaylı bilgi edinebilirler. Ayrıca, ağustos ayındaki güncel diğer kampanyalara da ulaşabilirler.