Garanti Bankası, Müşterilerine 1000 TL Bonus Veriyor! Kampanyada Son Gün 30 Haziran 2023

Garanti Bankası, Müşterilerine 1000 TL Bonus Veriyor! Kampanyada Son Gün 30 Haziran 2023
Garanti Bankası, haziran ayı sonuna kadar geçerli olan kampanyanın ayrıntıları ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

Garanti Bankası müşterilerinin 1.000 TL bonus kazanma şansı yakaladığı kampanya 16 Mayıs tarihinde başladı ve 30 Haziran’a kadar devam edecek. Kampanya çerçevesinde Garanti BBVA’nın belirttiği şartları yerine getiren kişilere toplamda 1.000 TL bonus verileceği için kampanyaya nasıl katılım sağlanacağı araştırılıyor. Garanti BBVA da haziran sonuna kadar sürecek olan kampanyaya nasıl katılım sağlanacağına ve toplamda 1.000 TL bonusun kimlere verileceğine ilişkin detaylı bilgi verdi.

Garanti BBVA Haziran 2023 Kampanyası

Garanti BBVA’nın açıkladığı kampanya çerçevesinde, haziran sonuna kadar yakınlarını mobil uygulamadan Garanti BBVA müşterisi olması için davet eden kişiler toplamda 1.000 TL bonus kazanabiliyorlar. 16 Mayıs ile 30 Haziran tarihler arasında geçerli olan fırsatta, yakınlarını Mobil'den müşteri olmaya davet edenler ve mobil uygulamadan müşteri olan kişiler, 250'şer TL bonus kazanma fırsatı yakalıyorlar.

2023/06/06/hesap-makinesi.jpg

Garanti Bankası Yakınını Davet Et Kampanyası

30 Haziran’a kadar devam edecek olan kampanayada, Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et adımları izlenerek elde edilen promosyon kodunu yakınları ile paylaşan kişiler 1.000 TL bonus alabiliyor. Paylaşılan promosyon kodu ile müşteri olan her kişi için 250 TL bonus olmak üzere toplamda en fazla 1.000 TL bonus sağlanıyor.

Garanti Bankası Kampanyasına Kimler Katılabilir?

Toplamda 1.000 TL bonus verilen kampanyadan, Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olan Garanti BBVA müşterileri faydalanabilecekler. Güncel kampanyaya dair Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metninde ‘’Davet koduyla müşterimiz olan kişiler Bonus kredi kartı veya Paracard alarak 250 TL bonus ödülüne hak kazanır. Sonrasında yakınlarını davet ederek kampanya döneminde mobilden müşterimiz olan her yakını için 250 TL, toplamda 1.000 TL’ye varan ek bonus kazanabilirler’’ ifadelerine yer verildi.

2023/06/06/garanti-bankasi-logo.jpg

Garanti Bankası Güncel Kampanyalar

Garanti BBVA, Yakınını Davet Et Kampanyası ile haziran sonuna kadar 1.000 TL’ye kadar bonus veriyor. Söz konusu kampanyaya ve güncel diğer fırsatlara ilişkin Garanti BBVA düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Garanti BBVA’nın güncel kampanyalarına ve fırsatlarına dair ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.