Halkbank 1 Yıl Geri Ödemesiz Kredi! Halk Girişimci Kredisinin Detayları

Halkbank 1 Yıl Geri Ödemesiz Kredi! Halk Girişimci Kredisinin Detayları
Halkbank, kendi işini kurmak ve büyütmek isteyen kişiler için çeşitli kredi paketleri duyurmaya ve hata geçirmeye devam ediyor. Bu çerçevede, girişimci kredilerinin detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Halkbank'ın...

Halkbank, kendi işini kurmak ve büyütmek isteyen kişiler için çeşitli kredi paketleri duyurmaya ve hata geçirmeye devam ediyor. Bu çerçevede, girişimci kredilerinin detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Halkbank'ın resmi internet sitesi üzerinde yer alan bilgilendirme mesajı ile birlikte, Halk Girişimci Kredisi'nin detayları netlik kazandı.

Halk Girişimci Kredisi

Halkbank'ın açıklamasına göre, bir iş fikrine dayalı olarak kendi işini kurmak isteyen/kurmuş olan, bu iş ile ilgili faaliyeti yürütme yeteneğine ve tecrübesine sahip olduğu kanaati edinilen girişimciler, Halk Girişimci Kredisi'nden faydalanabilecekler.

Halk Girişimci Kredisi Alma Şartları

Halk Girişimci Kredisi'ni alabilmek için şartlar şu şekilde:

  • En az ilkokul mezunu,
  • 45 yaşını aşmamış olan girişimciler yararlanabilecektir.
  • Girişimcinin gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olması durumunda yaş şartı 55 olarak uygulanacaktır. (45 yaşını aşmış girişimcilerin başvuruları yalnızca standart başvuru süreci -şube kanalı- ile alınabilecektir.)

Halk Girişimci Kredisi Limiti

12 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam azami 60 ay vade uygulanabilen kredi için 250.000 TL limit belirlendi.