Halkbank 12 Ay Geri Ödemesiz Kredi Veriyor! 60 Ay Vadeli 250 Bin TL Limitli Kredinin Ayrıntıları

Halkbank 12 Ay Geri Ödemesiz Kredi Veriyor! 60 Ay Vadeli 250 Bin TL Limitli Kredinin Ayrıntıları
Halkbank’ın kredi paketlerinin detayları ile ilgili temmuz ayında da pek çok kişi araştırmalar yapıyor.

Temmuz ayında bankaların güncel fırsatlarına dair pek çok kişi araştırmalar yapıyor. Bonus, puan, nakit avans ve kredi kampanyaları merak konusu olurken, Halkbank da resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçeveden Halk Girişimci Kredisi’ne dair Halkbank detaylı bilgi verdi. Söz konusu krediye başvuruda bulunmak isteyen kişileri başvuru şartlarını, kimlerin başvuru yapabileceğini, kredinin vadesini ve limitini araştırıyorlar.

Halk Girişimci Kredisi

Halkbank, Halk Girişimci Kredisi’ni bir iş fikrine dayalı olarak kendi işini kurmak isteyen/kurmuş olan, bu iş ile ilgili faaliyeti yürütme yeteneğine ve tecrübesine sahip olduğu kanaati edinilen girişimciler için hayata geçirdi. Halkbank’ın kredi kampanyasından yararlanabilmek için şartları şu şekilde:

En az ilkokul mezunu,
45 yaşını aşmamış olan girişimciler yararlanabilecektir.
Girişimcinin gazi, şehit/gazi yakını veya engelli olması durumunda yaş şartı 55 olarak uygulanacaktır. (45 yaşını aşmış girişimcilerin başvuruları yalnızca standart başvuru süreci -şube kanalı- ile alınabilecektir.)

2023/06/06/100-turk-lirasi.jpg

Halkbank Kredi Detayları

Halk Girişimci Kredi çerçevesinde, azami 12 ay anapara ödemesiz dönem olmak üzere toplam azami 60 ay vade uygulanabilecek. Kredi için 250 bin TL limit belirlendi.

Halkbank Temmuz 2023 Kampanyaları

Halkbank’ın girişimciler için hayata geçirdiği kredi paketlerinde ve temmuz ayında geçerli olan güncel kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler, Halkbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler. Halkbank, internet sitesi üzerinden güncel kampanyalar ile ilgili bilgilendirmede bulunuyor.