Halkbank Şimdi Açıkladı! Günde Sadece 66 TL'ye Denk Geliyor! Mobilden Başvuranlara Şipşak Ödenecek

Halkbank Şimdi Açıkladı! Günde Sadece 66 TL'ye Denk Geliyor! Mobilden Başvuranlara Şipşak Ödenecek
Halkbank'tan yapılan yeni bir açıklamada günlük 66 TL karşılığında 50 bin TL'den başlayan kredilerden faydalanma fırsatı sunulacağı açıklandı. Kamu bankası olarak görev yapan ve her yıl yüz binlerce müşteriye hizmet sunan...

Halkbank'tan yapılan yeni bir açıklamada günlük 66 TL karşılığında 50 bin TL'den başlayan kredilerden faydalanma fırsatı sunulacağı açıklandı. Kamu bankası olarak görev yapan ve her yıl yüz binlerce müşteriye hizmet sunan Halkbank, yeni bir krediyle daha gündeme geldi.

Alım gücünün düştüğü, enflasyonun yükseldiği ve vatandaşın nakit bulmakta zorlandığı bugünlerde kredi musluğunu ilk açan banka Halkbank oldu. Emekliler ve diğer vatandaşların kolaylıkla nakit ihtiyacını karşılayabileceği Halkbank düşük faizli kredi, aynı zamanda çeşitli ödeme kolaylıklarıyla da sunuldu. Şimdi alıp 3 ay sonra ödemeye başlayabileceğiniz kredinin detayları da belli oldu.

Kamu Bankası Halkbank'tan İlk Adım Geldi 

Kamu bankalarının kredi hesaplama işlemleri son zamanlarda büyük ilgi görmektedir. Özellikle Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli maaşı ya da normal maaş alan vatandaşlara düşük faizli kredi imkanı sunulmaktadır. Emekli ve çalışan vatandaşlar, bankaların belirlediği şartları yerine getirdikleri takdirde 50 bin TL'ye kadar olan kredi başvurularını hızlı bir şekilde onaylatma fırsatına sahiptir. Peki Halkbank'tan 50 bin TL kredi nasıl alınır, kredi faiz oranı ne kadar ve şartlar neler?

Halkbank 50 Bin TL İhtiyaç Kredisinin Özellikleri Neler? 

Türkiye'nin en sevilen kamu bankalarından Halkbank, duyurduğu yeni ihtiyaç kredisinde 3 ay ödemesiz dönem olacağı müjdesini de verdi. Böylelikle krediyi kullanan vatandaşlara sunulan ödeme kolaylığı sayesinde nakit ihtiyacı anında çözülecek.

Öte yandan kredide 12, 24 ve 36 aylık vade seçenekleri de olacak. Kredi kullanmak isteyenler çeşitli vade sürelerinden faydalanarak kendilerine en uygun vadeyi seçebilecekler.

Krediyi geri ödeme seçeneklerinde aynı zamanda artan taksit, azalan taksit, eşit taksit ve 3 ayda bir eşit taksit imkanı da sunulacak. Böylelikle yılın belli aylarında daha fazla kazanan vatandaşlar, az kazandıkları dönemlerde zorluk yaşamadan kredilerini geri ödeyebilecekler.

Halkbank 50 Bin TL İhtiyaç Kredisine Nasıl Başvurulur? 

Halkbank'ın sunmuş olduğu 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisine başvuru yapabilmek için mobil uygulama ya da herhangi bir şubeye gitmek yeterli olacaktır. Eğer Halkbank müşterisiyseniz, 50 bin TL ihtiyaç kredisine mobil olarak başvuru yapabilirsiniz. Müşteri olduğunuz zaman zaten gerekli belgeleriniz banka tarafından tanınacağından, herhangi bir ekstra işleme gerek kalmamaktadır. Halkbank mobil üzerinden anında ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak onay mesajı alabilirsiniz. SMS olarak gelen onay mesajının ardından para direkt hesaba yatacağından anında kullanmak mümkün.

Halkbank müşterisi olmayanların bu krediden faydalanabilmesi için şubeler üzerinden başvuru yapması gerekmektedir. Diğer kredilerde de talep edildiği üzere kimlik, gelir belgesi, gerekliyse teminat örnekleriyle en yakın Halkbank şubesine giderek kredi başvurusu yapılabilmektedir.