Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati enflasyon hakkında çok önemli bir açıklama yaptı

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati enflasyon hakkında çok önemli bir açıklama yaptı
Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, son dönemdeki enflasyon hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklama halkı bir hayli umutlandırdı. Konunun tüm detayları haberimizde…Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati,...

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, son dönemdeki enflasyon hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklama halkı bir hayli umutlandırdı. Konunun tüm detayları haberimizde…

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, enflasyon konusunda halkın refah seviyesini en yüksek seviyeye çıkarabilmek için tüm çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Enflasyonun en yüksek seviyeye ulaşması demek ülke genelinde ekonomi açısından büyük sorunların ortaya çıkması demek. Ancak itinalı ile yürütülen çalışmalar sayesinde bu sorunun önüne geçilmeye çalışıyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde kapanış konuşması ile tamamladı. İfadelerince şu sözlere yer verdi:

Enflasyon zirveleri gördü

“İstihdam seviyesi giderek yükseliyor. Bu sayede 2022 yılındaki dengeli büyüme korunarak büyümesi sağlanıyor. Türkiye için elimizden geleni en iyi şekilde yapmak için çabalıyoruz.”

Bakan Nebati, açıklamaların devamında; enflasyonda en yüksek değerlere ulaşıldığını, bu zamandan sonra artık ivmenin aşağıya çekileceğini ve bu enflasyon oranlarının hep birlikte yaşanıp görüleceğini dile getirdi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmeleri Bakan Nureddin Nebati’nin konuşmasının ardından sona erdi.