Hemen Başvuran 1000 TL Kazanabilecek! Denizbank Kampanyayı Açıkladı

Hemen Başvuran 1000 TL Kazanabilecek! Denizbank Kampanyayı Açıkladı
Denizbank, ağustos ayının son gününe kadar devam edecek olan kampanya ile ilgili resmi internet sitesinden bilgilendirmede bulundu.

17 Temmuz tarihinde başlayan ve 31 Ağustos kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 1.000 TL bonus sağlanırken, ağustos ayının ilk günleri itibariyle fırsatın detayları merak ediliyor. İş Bankası güncel kampanyalar ile ilgili düzenli olarak bilgilendirmede bulunduğu için 1.000 TL bonus fırsatının detaylarına dair de açıklamada bulundu. Söz konusu kampanyanının başlaması ile birlikte, 1.000 TL bonus kazanmak için ne yapılması gerektiği ve başvuru işleminin nasıl gerçekleştirileceği araştırılıyor.

Denizbank 1000 TL Bonus Kampanyası

Denizbank’ın yayınladığı bilgilendirme metnine göre, 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde, MobilDeniz uygulamasını indirip ilk kez DenizBank müşterisi olan ve Mobildeniz, DenizBank.com, İnternet Bankacılığı ve DenizKartım uygulaması aracılığıyla yapılan bireysel kredi kartı başvurusu sonrası onaylanan kart sahibi müşteriler, 1.000 Tl ve üzeri ilk harcama sonrasında 1.000 TL bonus kazanabilecekler. Bireysel asıl kredi kartları için geçerli olan kampanya çerçevesinde, Ek kartlar, Business kartlar, İşletme kartlar, Üretici Kartlar, Net Kart ve Banka kartları dahil edilmedi. Denizbank’ın açıklamasına göre, kampanya çerçevesinde kazanılan bonular, 29.09.2023 tarihinde karta yansıtılacak.

Denizbank Ağustos 2023 Kampanyaları

Temmuz ayının ortalarında başlayan ve ağustos sonuna kadar devam edecek olan ‘Kredi Kartınız 1.000 TL bonus’la Gelsin’ kampanyası ile ilgili yapılan açıklamda ‘’Kampanyadan, 17.07.2023- 31.08.2023 tarihleri arasında MobilDeniz uygulamasını indirip ilk kez DenizBank müşterisi olan ve Mobildeniz, DenizBank.com, İnternet Bankacılığı ve DenizKartım uygulaması aracılığıyla yapılan bireysel kredi kartı başvurusu sonrası onaylanan kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilir’’ denilirken, Denizbank’ın ağustos ayı güncel kampanyaları merak ediliyor. Denizbank’ın hayata geçirdiği kampanyalara dair ayrıntılı bilgi edinmek ve güncel kampanyalara erişmek isteyen kişiler, Denizbank’ın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünü inceleyebilirler.