Hemşire Maaşı Belli Oldu! 2023 Hemşire Maaşları Ne Kadar?

Hemşire Maaşı Belli Oldu! 2023 Hemşire Maaşları Ne Kadar?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, memur maaşlarına yüzde 30 oranında zam yapılacağını duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından, memur maaşları için...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, memur maaşlarına yüzde 30 oranında zam yapılacağını duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından, memur maaşları için hesaplamalar hız kazandı. Bu kapsamda, hemşire maaşlarının ne kadar olacağı da araştırılıyor.

Hemşire Maaşı Ne Kadar?

Hemşire maaşları dereceye göre değişkenlik gösteriyor. 5/1 derecesinde lisans mezunu olan hemşireler, yüzde 30 zam ile birlikte 15.376 TL maaş alacaklar.

En Düşük Memur Maaşı Ne Kadar?

Memur maaşlarına yüzde 30 oranında zam yapılmasının ardından, en düşük memur maaşının ne kadar olacağı da merak konusu oldu. Geçtiğimiz yıl 9 bin 105 lira olan en düşük memur maaşı 11 bin 848 liraya yükseldi.

En Düşük Emekli Maaşı 2023

En düşük memur maaşının yanı sıra, en düşük emekli maaşının ne kadar olacağı da belli oldu. Geçen yıl 3.500 TL olan en düşük emekli maaşı, yeni yıl ile birlikte 5.500 TL seviyesine yükseldi.