İçişleri Bakanlığı Çok Sayı Personel Alacak! Resmi Gazete'de Yayımlandı

İçişleri Bakanlığı Çok Sayı Personel Alacak! Resmi Gazete'de Yayımlandı
Milyonlarca vatandaş aktif iş arayışını devam ettirirken bakanlık tarafından müjdeli bir haber geldi ve çok sayıda personel alımı yapılacağı ifade edildi.Bakanlıklar tarafından personel alımları yapılacağına yönelik açıklamalar...

Milyonlarca vatandaş aktif iş arayışını devam ettirirken bakanlık tarafından müjdeli bir haber geldi ve çok sayıda personel alımı yapılacağı ifade edildi.

Bakanlıklar tarafından personel alımları yapılacağına yönelik açıklamalar gelmeye devam ederken, yeni bir iş ilanı yayımlandı.

Güncel ihtiyaçlar doğrultusunda, bakanlıkların personel alımına yönelik ilanları yayımlanıyor. Bu kapsamda, iş arayışında olup iş başvurusu yapacak vatandaşlar ilanları yakından takip ederken, yapılacak iş ilanları da büyük bir heyecanla bekleniyor.

Bir bakanlığa  daha personel istihdamı sağlanacak. İçişleri Bakanlığı'nın personel alımı yapacağını açıklamasından sonra ilanın detayları çok sayıda kişi tarafından araştırılmaya başlandı.

300 İl Planlama Uzmanı İstihdam Edilecek

İçişleri Bakanlığı taşra teşkilatına çok sayıda il planlama uzman yardımcısı alımı yapılacağı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yayımlanan ilana göre, İçişleri Bakanlığı taşra teşkilatına sözlü sınavla 300 il planlama uzman yardımcısı alınacak.

Üniversitelerin farklı fakülte ve bölümlerinden mezun olanlar arasından 300 il planlama uzman yardımcısı istihdamı için başvurular, 30 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında "www.icisleri.gov.tr" adresindeki "duyurular" kısmında yayımlanacak link aracılığıyla e-Devlet üzerinden elektronik ortamda yapılacak.

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından ilan edilen her fakülte ve bölüm sayısına göre adayların KPSS puan türü ve bölüm tercihleri göz önünde bulundurularak, en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere her alan için 4 katı kadar aday belirlenecek.

27 Şubat ile 17 Mart tarihleri arasında adaylar, Ankara'da sözlü giriş sınavına girecek.

Başvuru yapmak isteyen adaylar, şartlar ve aranan niteliklere dair bilgilere İçişleri Bakanlığının internet sitesinden erişebilecekler.