İlkokul, Ortaokul, Lise Öğrencileri İçin Verilecek! Öğrencilere Eğitim Yardımı Müjdesi

İlkokul, Ortaokul, Lise Öğrencileri İçin Verilecek! Öğrencilere Eğitim Yardımı Müjdesi
2023-2024 eğitim öğretim döneminin başlamasından sonra belediyelerin sağlayacağı eğitim destekleri ile ilgili araştırmalar hızlandı.

4 Eylül itibariyle uyum haftası başlamıştı. Bir haftalık uyum sürecinin sona ermesinin ardından, 11 Eylül'de milyonlarca öğrenci ders başı yaptı. Yeni eğitim öğretim dönemi kapsamında ülke genelindeki çeşitli belediyeler de hazırlıkları sürdürüyorlar. Bu kapsamda, öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olabilmek ve ailelerin maddi yüklerini hafifletebilmek için sağlanacak olan eğitim desteklerine detaylarına dair araştırmalar yapılırken, belediyeler de resmi internet siteleri üzerinden yayınladıkları bilgilendirme metinleri ile açıklamalarda bulunuyorlar.

Eğitim Yardımı Başvurusu 2023-2024

2023-2024 öğretim eğitim öğretim dönemi dün itibariyle başladı. Yeni eğitim öğretim döneminde milyonlarca öğrenci ders başı yaparken, belediyeler de eğitim desteklerine dair duyurular yayınlıyorlar. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine sağlanacak olan eğitim desteği ile ilgili Afyonkarahisar Belediyesi açıklamada bulundu. Söz konusu eğitim desteği için başvurular 11 Eylül tarihinde başlarken, 22 Eylül tarihine kadar devam edecek. Söz konusu eğitim desteğine başvuruda bulunmak ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, Afyonkarahisar Belediyesi'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.